Ez normális vagy mentálisan beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Mióta elolvastam egy cikket már pontosan hol nem tudom,hogy minden körülöttünk szimuláció és nem valós. Azóta csak ezen agyalok, hogy mivan ha a szüleim se valósak meg semmi és ez csak az én fejembe létezik. Teljesen kezdem elveszteni a valósággal az eddigi gondolataimat.. Most is pl.az jár a fejembe, hogy minek írom ki ide ezt a kérdést, lehet ez nem is valós. Kezd ez az egész az őrületbe kergetni.. Ez mentális betegség vagy csak túl nagy a képzelőerőm? Már azt sem tudom mit higyjek. :))2019. jan. 23. 22:00
11/14 anonim válasza:
nem baj ha para :P Csak arról hogy miket képzeltél el eddig. É szivesen meghallgatlak nekem is vannak hülye teóriáim XD
12/14 A kérdező kommentje:
Hat eddig csak ezt, miert te miket? :))
2019. jan. 24. 19:55
13/14 anonim válasza:
Én is sok hülyeséget :D Irj egy privátot :D
14/14 Tomi 11 válasza:
majdnem pontosan ugyanez történt velem is csak én nem olvastam semmit magától jött. Neked élethű a körlöted lévő világ? Mert nekem nem volt az. Mikor elmondtam ezt a pszichiátrián gyógyszert adtak és jobb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!