Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez normális vagy mentálisan...

Ez normális vagy mentálisan beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Mióta elolvastam egy cikket már pontosan hol nem tudom,hogy minden körülöttünk szimuláció és nem valós. Azóta csak ezen agyalok, hogy mivan ha a szüleim se valósak meg semmi és ez csak az én fejembe létezik. Teljesen kezdem elveszteni a valósággal az eddigi gondolataimat.. Most is pl.az jár a fejembe, hogy minek írom ki ide ezt a kérdést, lehet ez nem is valós. Kezd ez az egész az őrületbe kergetni.. Ez mentális betegség vagy csak túl nagy a képzelőerőm? Már azt sem tudom mit higyjek. :))

2019. jan. 23. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
nem baj ha para :P Csak arról hogy miket képzeltél el eddig. É szivesen meghallgatlak nekem is vannak hülye teóriáim XD
2019. jan. 24. 14:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Hat eddig csak ezt, miert te miket? :))
2019. jan. 24. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is sok hülyeséget :D Irj egy privátot :D
2019. jan. 24. 19:56
 14/14 Tomi 11 válasza:
majdnem pontosan ugyanez történt velem is csak én nem olvastam semmit magától jött. Neked élethű a körlöted lévő világ? Mert nekem nem volt az. Mikor elmondtam ezt a pszichiátrián gyógyszert adtak és jobb lett.
2019. jan. 24. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!