Ez normális vagy mentálisan beteg vagyok?
Figyelt kérdés
Mióta elolvastam egy cikket már pontosan hol nem tudom,hogy minden körülöttünk szimuláció és nem valós. Azóta csak ezen agyalok, hogy mivan ha a szüleim se valósak meg semmi és ez csak az én fejembe létezik. Teljesen kezdem elveszteni a valósággal az eddigi gondolataimat.. Most is pl.az jár a fejembe, hogy minek írom ki ide ezt a kérdést, lehet ez nem is valós. Kezd ez az egész az őrületbe kergetni.. Ez mentális betegség vagy csak túl nagy a képzelőerőm? Már azt sem tudom mit higyjek. :))2019. jan. 23. 22:00
1/14 anonim válasza:
Nem betegség, ez inkább a veszélyes hülyeség kategóriája.
2/14 A kérdező kommentje:
:c
2019. jan. 23. 22:07
4/14 anonim válasza:
Hmmm szóval egy nagy gépre vagyunk kötve egy generált világba belépve .
És vannak köztünk "bot ok" akkár.
De szerintem csak nagy a képzelőerőd ahogy nekem meg az emberek nagy részének.
De ki tudja egyszer biztos kiderül.
Nézd meg a mátrix ot erről szól vagy valami ilyesmiről még nem láttam de majd meg nézem.
Amúgy mennyi idős vagy ?
5/14 anonim válasza:
Ugyanannyi esélye van mint hogy keresztény Isten letezik.
6/14 A kérdező kommentje:
Láttam a Matrixot, pont ezért gondolkodtam el ennyire. Érdekes egy téma szerintem de ugyanakkor hátrborzongató.:D
2019. jan. 23. 22:33
7/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 éves vagyok.
2019. jan. 23. 22:33
8/14 anonim válasza:
na igen, nekem is vannak ilyen gondolataim, mi van ha csak kis játékszerek vagyunk mint a halak az akváriumba? :D
Amúgy én is 18 vagyok, nem vagy hülye.
9/14 anonim válasza:
Tudod mit mesélj még :D Ha már elmebetegek vagyunk XD
10/14 A kérdező kommentje:
Mit meséljek?:D Para az egész
2019. jan. 24. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!