Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem néha magam a...

Miért érzem néha magam a mennyekben?

Figyelt kérdés
Néha de csak nagyon ritkán kb 1-2 havonta elkap egy olyan érzés ami pár percig tart csak, hogy semmi sem rossz, minden tökéletes és nagyon jó az egész világ velem van stb., mosolygok és örülök hogy minden rendben van. Nem tudom jobban leírni, de mi lehet ez az érzés? Kezdek megőrülni?
2010. jún. 30. 01:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Nagyon tudlak irigyelni. :P

Sztem semmi baj vele.

2010. jún. 30. 01:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs bajod.De ha bajnak érzed nézz utána a bipoláris mániás depressziónak,vagy nézd meg a MR Jones című filmet.
2010. jún. 30. 01:56
 3/8 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy bajod lenne. én általában mindig így érzek alapból, aztán néha vannak rosszabb időszakok és akkor nem, de az alap hogy jól érzem magam és minden rendben:)
2010. jún. 30. 02:25
 4/8 anonim ***** válasza:

nekem is szokott ilyen lenni. szerintem ezzel semmi probléma nincs :). örüljünk neki :)

L*

2010. jún. 30. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ez probléma lenne? :D

Most képzeld el azt az állapotot amikor az érzés nem csak hullámokban tör rád hanem egy életen át elkísér.

Ezt hívják boldogságnak.

2010. jún. 30. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:

"Néha de csak nagyon ritkán kb 1-2 havonta elkap egy olyan érzés ami pár percig tart csak"

Engem ez hetente vagy akár naponta elkap, és semmi bajom tőle. Egyébként lehet rá gyúrni, és akkor növekszik a gyakorisága. Könnyen lehet, hogy igaza van az egyik válaszolónak, és ez a boldogság. De ezt csak halkan mondom, mert a legtöbb ember arra programozza magát (vagy mások arra prg. őt), hogy ezt csak akkor érezheti, ha "elért valamit" és "sikeres", úgyhogy "joga van elégedettnek lenni" :))))

2010. júl. 3. 05:03
 7/8 anonim ***** válasza:

06-30 01:56

A mániás depresszió az nagyon nem ilyen.

2010. júl. 3. 05:04
 8/8 anonim ***** válasza:
LOL....ez akkor van, amikor belövöd magad hahaha
2010. júl. 4. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!