Medigen/Mirtazapin gyógyszertől se tudok aludni? Miért nem? Mások mind azt hangoztatják, hogy nagyon jól alszanak.
2 napja írta fel a pszichiáter a Szertralin mellé.
Mert semmitől sem tudok rendesen aludni úgy, mint a betegség előtt. Bíztam ebben a szerben, mivel álmosító hatású, de úgy látszik rám semmi sem hat.
Reggel 50 mg Stimuloton, Este 10 mg Medigen.
Kevés a Medigen?
Mert amúgy 135 kg magas férfi vagyok.
Biztos össezfügg az adagolás a testsúllyal.
Nem? Szerintem egy 50 kg és 120 kg test is más..
Miért nem edzel sportolsz,fárasztod le magad?Akkor fogsz tudni aludni,ne aggódj.Nem kell mindenre mérgeket bekapkodni.
Tudom ,hogy bunkónak tartasz,hogy nem a kérdésre válaszoltam,de félelmetes,hogy cukorkaként zabáljátok a a kemikáliákat,ahelyett,hogy szembenéznétek önmagatokkal vagyis a problémákkal.
Kifejezetten nem értem minek szól be itt valaki(k).
Ettől jobban érzed magad, hogy kritizálod a beteg embereket?
Keressetek magatoknak másik helyet, ahol kiönthetitek a heti frusztrációt.
Elsőnek köszönöm!
Ja és azt is hozzá tenném, hogy nem azért vagyok ekkora mert elhíztam. Edzettem sokáig és azért hagytam abba, mert annyira bepörgetett, hogy egész éjjel nem aludtam tőle.
A séta meg a túra az más nyilván. De az se segít..
Köszi a választ!
Véleményem szerint is kevés estére.
Én látok benne tendenciát, hogy a stimuloton mivel alig hat inkább szétpörget, ezért estére a másikkal próbálkozunk mert az már Triciklikus AD.
Áter azt monta, hogy emelhetek 20 mgra. Megírom ha jobban alszom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!