1/6 anonim válasza:
Igen,én szedtem ,de nem hatott , csak szedtem egymás után,egyszer egy levéllel fél nap alatt,mert cukorka íze volt. :)
2/6 anonim válasza:
#1 A kérdezőt az érdekli igazából,hogy okozott-e nálad libidócsökkenést..
3/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves utolsó de te miről beszélsz?
Nem vetted be a gyógyszeredet???
2017. dec. 17. 17:10
4/6 anonim válasza:
Inkább az a baj,hogy te nem vetted be..
5/6 anonim válasza:
Én szedtem egy ideig. Altatóként működött, mert mindig kiütött, de a hangulatom nem lett jobb tőle. Valahogy szarul voltam, de nem tudtam, hogy a gyógyszertől, vagy az alap betegségtől, így abbahagytam a szedését.
6/6 Tamani válasza:
Antidepresszáns. Általában fiatalabb depressziós betegeknek írják fel.
A gyógyszer keményen beleszól az agy kémiájába, de hatást csak legalább egy hét után fejt ki. A szervezetnek hozzá kell szoknia, ami nehéz, ha nem rendszeresen, az előírt adagban szedi az ember. Emellett nagy szükséged van a pszichiátereddel való őszinte és teljes együttműködésre. A gyógyszer önmagában nem gyógyíthatja a depressziót, de a gyógyszer, az orvosod, és te együttesen IGEN.
Türelem, és kitartás! Nagyon biztonságos gyógyszer, sajnos igenis tud okozni alvászavarokat, libidócsökkenést és hangulatingadozást.
Ha ez neked nem elfogadható, beszélj az orvosoddal alternatíva keresése céljából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!