Mirtazapin orion, yarocen, mizapin, valakinek tapasztalata?
Ha szedtétek már ezek közül valamelyiket, kérlek írjátok le a véleményeteket.
16 éves lány vagyok, étkezési zavarral, enyhe depresszióval, és alvásproblémákkal küzdök. Az orvosom azt szeretné, hogy szedjem valamelyiket a 3 antidepresszáns közül de félek tőlük így ismeretlenül és fogalmam sincs melyiket vállaljam be. Segítenétek?
szia , szerintem a leírt problémákra,ha csak ennyi van nem kéne antidepresszánst szedni 16 évesen , nagyon nagyon nagy túlzás , bár lehet nem írtál le mindent, ezt nem tudom.Én a helyedben ezekkel a tünetekkel, tutira nem vállalnám be egyiket sem (ezt már a sokéves tapasztalat mondja). A fenti három gyógyszer mindenesetre szinte ugyanaz,ugyanaz a hatóanyaguk,mindháromnak : Mitrazapine
ennyiből tök mindegy, melyiket választod,legfeljebb a miligramm hatóanyag más, de azt nem írtad le, bár gondolom nem is mondták. Nem is értem a választási lehetőséget, mert az nem választás, hogy ugyanazt szedem más név alatt.
Nekem a Mizapin név alattithoz volt szerencsém, 26 éves koromban, jobban nem voltam tőle,mellékhatásként ellenben szexuálisan visszavetett, (ez nem tudom mennyire érint:) ) és megnőtt a szénhidrát éhségem, állandóan süteményt és csokit zabáltam, reggel délben este, és 58-ról 70 kilóra híztam 8 hónap alatt. Ne riasszon azért el :) mikor mondtam a dokinak, hogy mik a mellékhatások, azt mondta, hogy ő ilyennel a praxisában a gyógyszer kapcsán még nem találkozott, sót, pont ez a gyógyszer az , aminél tapasztalata szerint egyik sem szokott előfordulni. Hát mondtam, hogy akkor nálam meg igen .Mindent összevetve, ha nincs nagyobb gond, mint amit leírtál, ne kezdj el szedni ilyesmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!