Kinek milyen tapasztalata van a Frontin gyógyszerrel kapcsolatban?
Ugyanaz a hatóanyaga mint a Xanax-nak. Annyi különbség, hogy a Frontin lökés-szerűen hat, de hamarabb múlik a hatás, a X. lassabban hat, és egyenletesebben.
Egyik sem jó hosszútávon, de arra, hogy egy-két hónapos időszakot átvészelj, kis dózisban ( max 2-3 szem 0.25-ös tabletta)célszerű.
Ennél nagyobb adag, hosszabb ideig szedve már komoly veszélyeket hordoz.
Ja, az lemaradt, hogy én is szedem néha, de csak 1-2 0.25-öst, és max egy hétig.
Igazából pánik/ szorongásos rohamokra kitalált "tűzoltó" gyógyszer.
"Igazándiból az érdekelne, hogy volt-e valaki rosszabbul miután bevette, mert valahol ezt olvastam valakitől?"
Ilyenről én nem tudok.
De ha te még nem vetted be, akkor nem is kell szedned. Ha bevetted, de lettél rosszabbul, akkor értelmetlen a kérdésed.
Én személy szerint nem szedem, de van egy közeli ismerősöm aki igen, neki még alvászavarra írták fel anno
Arra be is vált amire felírták, egyetlen gond hogy ha egy ideig nem szedi hasonló elvonási tüneteket produkál mint egy alkoholista, nagyon nehéz letenni ha egyszer rákaptál
Írtak itt sületlenségeket, a Xanax és a Frontin között az égvilágon semmi különbség nincs, a nevüket és a színüket leszámítva.
A Frontin egy nagyon hatékony gyógyszer a szorongás tüneti kezelésében. El fog múlni a szorongásod ha beveszed, tudsz majd rendesen aludni. Gyorsan hat, az első hatásokat már 15 percen belül érezni, a teljes hatás egy óra alatt alakul ki.
Na ez az egyik oldala.
A másik, hogy a tolerancia hamar kialakul, tehát ugyanahhoz a hatáshoz egyre több gyógyszer kell. (Elvileg ugye 2-3 hétnél tovább nem is szabadna szedni). Nem az alkoholhoz, hanem a heroinhoz hasonló erősségű függőséget tud okozni. Beszéltem heroinistákkal akik nehezebb szoktak le a Fronyóról, mint a heroinról. Az elvonási tünetei leírhatatlanul durvák, inszomnia, dührohamok, öngyilkos gondolatok, extrém fejfájás és szorongás, izomgörcsök, és hirtelen abbahagyás esetén GM rohamok. A tünetek akár az abbahagyást követő másfél-két évig fennállhatnak. Volt szerencsém Frontin elvonáshoz, maga a pokol...
Döntsd el, hogy neked megéri-e. Ha tudod tartani az orvosi adagot, és tényleg rövidtávon alkalmazod akkor nem lesz baj. Csak az a probléma, hogy akiket ismerek függőket mind ezt gondolták eleinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!