Mit gondoltok rólam? Hajlok a mutizmus felé?
2 éve a középiskolába kerültem, akkor kezdett el bennem felerősödni a félénkségem, ami szinte mindig jelen volt valamilyen szinten az életemben.
Senki nem beszél hozzám, de ha ez mégis megtörténik, akkor sem kezdeményezek további beszélgetést. Pár szóval lezárom a mondandómat, de általában csak segítséget kérnek tőlem. Olyankor a hangom is elszűkűl, nem tudok nemet mondani, tehát szerintem nagyon jól ki tudnak használni egyes emberek.
Vannak pillanatok, amikor azt gondolom, hogy: na, most megtudnék szólalni, mert épp olyan a téma, de nem tudok megmukkanni.
A családommal normálisan kommunikálok. Pontosabban csak a mamámmal.
Interneten van egy bizalmas barátságom valakivel, de amikor Skypolunk nem tudok neki megnyílni teljesen, ami zavar. Írásban is ritkán keresem, mert félek, hogy megun, unalmas leszek neki.
Nem szoktam kimozdulni. Interneten szeretek kommunikálni bár szinte csak egy emberrel teszem ezt, mert valamilyen szinten önmagam tudok lenni ott.
Valójában szeretnék beszélni, de bővebben csak a tanároknak válaszolok, ha felelés van.
A nagyim azt hitte, hogy valami szektának a része vagyok, hogy ilyen lettem a közösségben. :/ Minden nap megkérdezi, hogy beszéltem e valakivel.
Szóval, a fő kérdésem, hogy mi vagyok ilyen tünetekkel? Tudom, hogy nincs sok szakértő itt, de nem bánom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!