Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek, milyen gyakran...

Pánikbetegek, milyen gyakran van pánikrohamotok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 29. 09:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

2 pánikrohamom volt, majd eldöntöttem, h márpedig én nem leszek pánikbeteg.

Fogtam a nyugtatókat amit a doki felírt, elvittem a dokinak és odaadtam neki. Ő azzal fenyegetett, ha nem veszem be, rosszabbul leszek...

DE én elkezdtem agykontrollozni és soha többé nem találkoztam ezzel a tünettel. Ez már 3 éve volt. Akarni kell kiszállni, nem sajnáltatni magunkat. Mindenkinek sok sikert!

2010. júl. 4. 19:20
 12/17 anonim válasza:

nekem kemény pánikbetegségem volt, a saját szombában is halálfélelmem volt 2 hónapon át, megszenvedtem nagyon, aztán jobbult kicsit a helyzet persze utcára nem mentem ki akkor sem most 1 éve voltam természetgyógyásznál kineziológus, 3 alkalommal. azóta sokkal jobban érzem magam, de most is van hogy rámjön a menekülhetnék az izzadás a rosszul lét, folyik rólam a víz melegem lesz izzadok alig kapok levegőt és menekülnöm kell úgy érzem.

de ahhoz képest ami 3-4 éve volt amit az elején írtam.. ez marha nagy változás és szép előrelépés.

2010. júl. 4. 22:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Nekem az gimi elején voltak rohamaim, de nem olyan gyakran. Aztán pszichiáterhez jártam, és fél éve csak ilyen kisebbek voltak, amihez elég a papírzacsi. A papírzacskót mindenkinek ajánlom, nekem megkönnyítette a dolgot. Plusz roham után igyatok meg egy pohár vízben feloldott kalcium- tabletátt. Pótolni kelle a Ca-ot, mert leesik hirtelen.

Nem voltak gyakran rohamaim, de amikor voltak azok elég komolyan voltak. A legelsőnál még mindig nem tudom, mennyi ideig voltam elájulva az oxigénhiány miatt, csak arra emlékszem, hogy táncolok a színpadon, a következő, hogy a kórházban fekszem.. :S Szóval vannak ilyen esetek. De én majdnem mindig elvesztettem az eszméletemet. Ez mindenkinél így van, vagy csak én sikerültem félre??:S

2010. júl. 5. 09:19
 14/17 anonim válasza:

Szia!

Kb. 3 éve vagyok pánikbeteg.Azt hittem hogy szívrohamom van, és mindenem elzsibbadt, nem kaptam levegőt, remegtem mint a kocsonya,kivert a víz.A munkahelyemről elküldtek, ha meggyógyulok menjek vissza.Egyre ritkábban jön, meg kell tanulni leküzdeni. Valamivel ki kell zökkenteni a gondolataidat. Pl.: Vittem a kislányomat orvoshoz. Orvosi rendelő egy pánikrohamosnak maga a vég. Azt hittem meghalok és erre megszólalt a telefonom,/mindig kikapcsolom de hál istennek akkor nem/ a telefonbeszélgetés után azt éreztem, hogy nem érzek semmit.Eltűnt a roham. Most, ha mennem kell valahova időre

jön a roham. De amint odaérek elmúlik. Mindig keress valamit ami lefoglalja az agyadat. Mond el az abc-t,a szorzótáblát.Nekem ezek sokat segítenek. Én sem szedem a nyugtatókat amit az orvos felírt. Ezen csak mi magunk tudunk segíteni ha a gondolkodásunkat helyre tesszük.

Beülök szülői értekezletre elmondom az abc-t egyszer és olyan jól érzem magam mintha soha nem lett volna rohamom. Bárcsak tudnám a tuti receptet.

2010. júl. 5. 14:00
 15/17 anonim válasza:

Szép napot!

Ahogy itt olvasom, mindenkinek másképpen jelentkezik e roham. Nálam régen, a munkámmal kapcsolatosan kezdődött.Félelemmel. Volt, hogy elmentem a munkahelyemre, és a kapuból visszafordultam. Nem mertem bemenni, iszonyú félsz volt rajtam. Majd kiderült, hogy asztmás vagyok. Nálam most a betegség úgy kezdődik, hogy elszorul a torkom, majd a szorulás, szétterjed a nyakamra, mellkasomra, és kijön hátul a hátam közepén. Annyira nyom, hogy oda kell támaszkodnom valahova a hátammal. Először a Metrón éreztem a Stadion felé, mivel ott dolgoztam. - Az Oroszok visszamondtak egy koncertet, ami sok munkával járt. - Néha ha el kell mennem valahova, és azt akkor tudom meg. Nekem fel kell készülnöm az útra.

Tehát mindig másképpen reagálok. Én nem mentem el vele orvoshoz, mert magam akartam leküzdeni. Sikerült. Ma már ritkán érzem, és sokat kirándulok. Ha mégis jön, az asztma gyógyszer befújása elég. Viszont figyelni kell, mert össze lehet téveszteni, az infarktussal. Javulás kívánok neked, és mindenkinek.

2010. júl. 5. 14:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Azért kérdeztem, ki írta föl neked a Sedatif PC.t, mert ez eléggé gyenge szer, pontosabban a betegség legelején adják. És nehogy a szomszédasszony adjon neked belőle. De ha pszichiáter mondta, akkor nagyon jó. Ő tudja. Egyébként ezt fel is lehet írni sztk ra, vagy neked kell fizetned az egészet?

Ja és örülök, mert aki erre a kérdésre reagált, legalább mindegyikünk tudta, miről írt. Magam is gyógyult pánikbeteg vagyok, de 4 éve semmi tünet. Egyébként Zoloftot szedtem, rivotrillal.

2010. júl. 6. 00:46
 17/17 anonim válasza:

jajj végre egy ilyen kérdés.

Nekem van olyan időszak amikor minden nap van.

Megőrülök tőle!

Van olyan éjszaka mikor felébredek,mindenki alszik már,és 1szer csak rámtör a pánik.

Alig kapok levegőt,elkezdek remegni meg ilyesmi.

Ezenkívül betegség és klausztrofóbiám is van...:S

Kezdek teljesen beleőrülni,mindenféle mániaim vannak ezzel kapcsolatban...

2010. júl. 7. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!