Mit tehetnék? Nem tudom mi lehet velem a baj. Teljesen kétségbe vagyok esve.
Szerintem ott lehet agond, hogy Te ezeket hiszed magadról.Úgy értem, valamiféle áldozat szerepbe kerülhettél, bármi is történt veled.És ezt vannak, akik megérzik, tehát a viselkedéseddel, negatív gondolatmeneteddel pont azokat vonzod be, akiket nem szeretnél.Ki lehet törni ebből.Egyrészt segítséggel, másrészt azzal, hogy elkezdesz másként gondolni önmagadra és máshogy viselkedni.Több önbizalommal, pozitivitással.És fejleszteni az emberismereted.
De a legfontosabb, amivel kezdened kellene, hogy megérted, te nem tehetsz ezekről a dolgokról, nem a te hibád, ami történt veled.Megérdemled te is a jót.
Kedves Első,
Köszönöm a biztatást! Igazad lehet ebben, erre az áldozat szerepre én is rájöttem már.Amióta élek ez történik velem és próbálok is változtatni rajta. Nagyon nagyon igyekszem,szorgalmasan dolgozom rajta, de mindig elüldözöm az embereket, mindig én vagyok a fura lány, semmi eredményét nem látom akárhogyan is próbálkozom és akkor emiatt és még sok más dolog miatt jutok el erre a szintre amin most vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!