Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit lehetne tenni?
Sziasztok.
Mostanában elég sokszor gondolok az öngyilkosságra. Teljesen kilátástalannak tűnik a helyzetem.
A szüleim házassága romokban. Állandó veszekedések.
Kilencedikesként új osztályba való beilleszkedés. Ami sajnos nem igazán sikerült.
Pár hónapja hajhullásom is van. A hajam fele sincs meg. Fiatal lányként ez óriási trauma. Egykor olyan büszke voltam a hajamra. Mára nincs is szinte. Undorítónak érzem magam. Szégyellem magam, hogy egyre kevesebb hajam van. És semmilyen termék nem hoz megoldást.
Mindig is gyenge voltam mentálisan. De ez már több mint amit eltudnék viselni. A szüleim se visznek pszichológushoz. Elég konzervatívak ilyen téren. (Bár az öngyilkos hajlamokról nem tudnak.) A házi orvos is tanácsolta már a pszichológust a suliba való beilleszkedés-probléma miatt. Mit tehetnék? Vagy már tényleg jobb lenne ha meghalnék.
Semmiképpen nem jó ha megölöd magad. Szerezz valami hobbit (hangszer, csapat sport, esetleg háziállat), és a hajadról meg kérdezz valami orvost, hordj kendõt.
A szüleid miatt meg részvétem, sajnos semmit nem tudok tanácsolni.
A hajammal voltam már orvosnál. De nem tud semmit se mondani. A vizsgálatokon se derult ki semmi.
Elköltözni sajnos nem tudok. Egyik családtagunkkal sem vagyunk jóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!