Mit lehet tenni szorongas ellen?
Figyelt kérdés
Mindig is kuszkodtem ezzel a problemaval. Alig birom ravenni magam hogy elmenjek a gyogyszertarba, lottozoba, stb egyedul. Valamiert rettegek attol hogy nekem egyedul kell kikernem ezt es ezt. Vegul persze mindig problema nelkul megcsinalom, de nagyon rosszul erzem magam. Azon kattogok hogy uristen most vajon mit gondolnak rolam, stb. Mit lehet kezdeni ezzel, hogy ne erezzem magam szrul allandoan??2019. jan. 3. 13:05
11/14 anonim válasza:
Van megoldás, de tenned kell érte. Nekem is volt egy ilyen időszakom, hogy nem tudtam egyedül még közlekedni sem. Kaptam rá nyugtatót, és edzettem napi szinten. Ennek már több, mint 10 éve volt, de elmúlt. Időben kell kezdeni a kezelést, mert súlyosbodni fog a betegséged, és neked sem jó, ha korlátoz a normális életviteledben a szorongás.
12/14 A kérdező kommentje:
Koszonom! Igyekszem. En is pont a napokban kezdtem el edzeni es dietazni is probalgatok. Hatha valamivel jobban fogon erezni magam ha latom a sikereket, hatha jobb lesz a kozerzetem.
2019. ápr. 4. 11:29
13/14 anonim válasza:
ha nyitott vagy az alternatívákra akkor
EZEK HOZZÁJÁRULNAK AZ IDEGRENDSZER MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ:
- halolaj
- B vitamin
- magnézium
- folsav
EZEK PEDIG, ÉS FŐLEG AZ ORBÁNCFŰ HATÉKONY ANTIDEPRESSZÁNS A NÉPGYÓGYÁSZATBAN:
- orbáncfű
- citromfű
- macskagyökér
EZEK SEGÍTENEK A SZEROTONIN TERMELÉSBEN, NEKEM EZ VÁLT BE:
- 5-HTP (jó az elvonási tünetek enyhítésére)
- GABA
- Triptofán
+++++
Még nem próbáltam, de sokan dicsérik
- CBD olaj
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom! Kiprobalom majd :)
2019. ápr. 4. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!