Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha lenne rá lehetőségetek,...

Ha lenne rá lehetőségetek, akkor el mernétek menni egy világhírű pszichiáterhez, hogy kianalizáljon titeket? Aki már azzal, hogy a szemetekbe néz úgy éreznétek, hogy a lelketekig lát?

Figyelt kérdés
Vagy félnétek, hogy miket hoz felszínre pszichoterápiával, hipnoterápiával, ami lehet megrémítene titeket, és gyökeresen megváltoztatná az életeteket, mondjuk egyből szakítanátok a párotokkal?

2018. dec. 30. 14:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Simán mennék. Önismeretbvzi vagyok.

De amúgy is járok pszichoterápiára.

2018. dec. 30. 14:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. Jártam már pszichológushoz, mahyon sokat segített abban, hogy jobban szeressem magamat és hogy ne akarjam öntudatlanul szabotálni a boldogságomat azzal, hogy szetcseszem a párkapcsolatom.
2018. dec. 30. 14:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Igen, elmernék menni. Bár félő, hogy mivel világhírű, ezért nem beszélne magyarul, ezért a háromnegyedét se érteném meg, amit mond.

De magyar viszonylatban Csernus Imréhez elmennék, ha lenne még magánrendelése, de sajnos már nincs.

Voltam egy előadásán, több könyvét is olvastam és nagyon jó szakembernek tartom.

Amikor még lehetett hozzá menni, nem volt rá szükségem, most hogy van, már nem tudok menni hozzá sajnos. :(

2018. dec. 30. 14:22
 4/11 anonim válasza:
El mernék menni, nem hiszem, hogy meg tudna rémíteni. Tudom, hogy beteg vagyok enélkül is.
2018. dec. 30. 14:24
 5/11 anonim ***** válasza:
54%

Pszichológushoz ilyen célból kíváncsiságból elmennék. Pszichiátert meghagyom annak, aki szereti a gyógyszer kísérleteket.

32/f

2018. dec. 30. 14:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Csernust hagyjuk... Nagyobb a füstje mint a lángja.

Sok világhírű magyar pszichiáter/pszichológus van, Csíkszentmihályi Mihály, Popper Péter (igaz ő sajnos már nem él), Feldmár András, Ranschburg Jenő, Bagdy Emőke, Perczel Forintos Dóra stb.

2018. dec. 30. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Azért a pszichológus NEM egyenlő a pszichiáterrel!

Jó lenne nem összemosni a kettőt!

A pszichiáter ORVOS, a pszichológus nem orvos.

2018. dec. 30. 14:30
 8/11 anonim válasza:

Szívesen elmennék kiváncsi vagyok mit hozna ki belőlem milyen vagyok igazán mit nyomok el magamban stb

N24

2018. dec. 30. 14:30
 9/11 A kérdező kommentje:

1. Senki sem mosta össze

2. Teljesen mindegy, mindkét oldalon lehetnek jó és rossz szakemberek

3. Külföldön a klinikai szakpszichológus is írhat fel gyógyszert, de attól mert valaki pszichiáter, nem biztos, hogy annyit csinál csak, hogy felírja az antidepit... az említett Csernus sem szokott gyógyszereket felírni, hiába pszichológus

2018. dec. 30. 14:36
 10/11 anonim ***** válasza:

Csernus Imre pszichiáter és jó szakember!

Megosztó személyiség, ezért utálják sokan, de ugyanennyien szeretik is.

2018. dec. 30. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!