Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem akarok élni, semmi célom...

Nem akarok élni, semmi célom nincs? 17L

Figyelt kérdés

Nem érdekel semmi és senki, semmi nem tölt fel pozitiv érzéssel vagy megelégedéssel. Céltalan vagyok, nem akarok senki lenni. A suliba is alig járok be, nem érdekelnek a jegyek, az osztályzatok, egyszerűen mindenre sz@rok. Egyedül a gyógyszerek, alhohol és a drogok menthetnek meg önmagamtól, mert akkor legalább közelebb kerülök a halálhoz. Ez a világ úgy egy nagy rakás sz@r ahogy van. Semmivel nem akarom jobbá tenni. És rajtam nincs egy ember aki segithetne, mert mindenkit gyűlölök az önpusztitás szórakoztat.

Én nem vágyok munkára, pénzre, diplomára, párkapcsolatra, gyerekre, nem akarok a társadalomhoz tartozni.

2018. dec. 29. 18:20
1 2
 11/12 Miss Endzsi ***** válasza:
68%
Ja ja tinédzser hiszti, mindenki, aki 18 alatt mer rimánkodni, hogyne. Megnézném te, hogy hisztiznél ha terrorban tartanának minden nap szexuálisan. Fogalmad sincs róla, kinek mi baja, de hívd csak hisztizésnek.
2018. dec. 29. 20:53
 12/12 anonim válasza:
66%

Pacsi! Nekem a Semmelweis klinikát ajánlották, hogy ott hamar helyre tudnak rakni, de sajnos nekem nagyon messze van. Amúgy totál megértelek, nekem sincs semmi jövőképem, semmi sem érdekel amiből meglehetne élni, de ezek az állapotok idővel elmúlnak. Új suli, új emberek, új környezet (akár rövid időre is) és kizökkent ebből a megszokott közönyből. Szerintem valami terapeutát tényleg keress (nekem is van, nem szekálásból mondom), a sok gyíkkal aki azt hiszi csak "önsajnálsz" ne foglalkozz, fingjuk nincs miről beszélsz, ugyanis az ember konkrétan amikor öngyilkosságot fogalmaz meg, akkor nem meghalni akar, csak nem akar tovább úgy élni ahogy azt eddig tette, de nem lát semmilyen más kiutat. Hidd el van. Lehet a fény nem most jelenik meg az alagút végén, de ott lesz. Amúgy meg a cucc az nagyon képes kihozni a mentális zavarokat, lehet, h rajta lenni jó, de a józan ÉLETED megkeseríti. Tapasztaltam. Akk inkább szerintem maradj a piánál, igaz az se segít konkrétan másban, csak átvészelni a trágyás napokat, persze mértékkel. (Nekem az öngyilkos hajlamot pl a pia hozta fizikai síkra, igaz előtte mindig black outra tettem magam) szóval a külső eszközök nem fognak megoldást hozni, maximum túléled vele a gázabb időszakokat (persze egy bizonyos mértéken belül). Próbálj valami minimálisat változtatni a környezeteden. Pl rendezd át a szobád, kezdj bele egy terápiába, változtass valamit a külsődön, vagy akár csak tölts le valami jó appot, amivel el tudod ütni a gázabb időket is. Hidd el menni fog, párszor már nekem is sikerült :) (amúgy a jó érzés állapotának észleléséhez szükség van a rosszra is, pont mint a ying-yang, egyik sem létezik a másik nélkül.) Nagyon szorítok, hiszek benned és vigyázz magadra!!

20/L

2018. dec. 29. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!