Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek egy hiperaktiv...

Szerintetek egy hiperaktiv gyerekre muszaj raeroltetni a gyogyszert?

Figyelt kérdés
Igen. A szuleim folyamatosan eroltetik es mar egyszeruen nembirom. Utalom, hogy mashogy kezelnek, utalom hogy azt hiszik mas vagyok. En is olyan vagyok mint a tobbi gyerek. A gyogyszerrel es nelkule is vannak velem problemak ez teny...De akkor mi ertelme? Mindig a gyogyszer miatt veszunk ossze edesanyammal es altalaban az egressziv elettarsa ilyenkor nekem jon, eroszakkal bantalmaz es mar nem akarok igy elni.

2018. dec. 26. 21:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
51%

ÁLLJ!

Azért, mert egy ingyenes oldalon, ahol van ezotéria rovat is és egy rakás vadidegen troll, ismeretlenül mond valamit egy orvos szakvéleménye ellen...ÉN inkább hinnék a dokinak! Főleg, hogy te is leírtad, hogy gáz van veled!

Keress egy másik dokit, és ha az is azt mondja szedd! Vagy csak próbáld meg, talán akkor nem ver apád, mert látja, hogy nem vagy megint beindulva, mint egy őrült.

2018. dec. 26. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:
38%

Én pl. középkorú vagyok és a te generációd meg az enyém más. Szerintem inkább úgy gondolják a másságot, illetve én így látom, érzem, de ne izgulj, annak idején én is kilógtam a sorból, pedig nem csináltam semmi extrát.

Nem tartom szerencsésnek, hogy a szüleid erőltetik a gyógyszert. Ajánlanám, hogy önfejlesztési technikákkal próbálkozz, illetve alternatív dolgokkal, irodalommal, stb. és inkább egy fejlődési útnak fogd fel, úgy szórakoztatóbb. Hidd el, láttam már ezt-azt. A gyógyszer emellett lehet egy támogatása a szervezetednek. Ez elvileg működhet egy mankóként ha szükség van rá. Viszont nehogy hirtelen abbahagyd! Csak fokozatosan. Véletlenül a rossz hangulatod nem annak a mellékhatása?

A mellékhatás miatt vesztek össze, vagy azért, mert nem akarod szedni?

Valahogy az élettársával kapcsolatos dolgokat meg kéne vele beszélned, de kerülve a vitát.

Ez az életkor nekem is nagyon nehéz volt, de ezek a konfliktusok azért megoldódnak idővel.

Tanároddal vagy iskolapszichológussal nem tudsz beszélni?

2018. dec. 26. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!