Volt már ismerősödnek pánikrohama, amikor épp te is jelen voltál? Hogy nézett ki, hogy élted meg?
Figyelt kérdés
Kb. egy hete derült ki, hogy pánikbeteg vagyok, és kíváncsi vagyok, mennyire néz ki ijesztően mások számára, ha végig kell nézniük egy pánikrohamot. Attól félek, ha a barátaimmal megyek valahová, rosszul leszek és a többiek nagyon megijednek, aggódni fognak miattam. Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
20/l
2010. jún. 27. 22:54
11/13 anonim válasza:
Az előző kettő vagyok. Még eszembe jutott egy gyors megoldás, ami nekem nagyon sokat szokott segíteni:
mellékhatások nélküli, mindig 100%-osan segítő módszer:) Levendula illat. Mindig van nálam egy kis üveg levendulás illóolaj és abból szagolgatok párat ha kezdődik a roham. Erősen idegnyugtató hatása van és nekem általában segít!
Tulajdonképpen már úgy vagyok vele, hogy sokszor az is megnyugtat ha rágondolok, hogy itt van a táskámban.
12/13 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálom :) Szeretem úgyis a levendulát.
2010. júl. 1. 12:17
13/13 anonim válasza:
És az pedig nem meglepő, hogy a legváratlanabb helyzetekben jön elő. Nekem is ilyen volt az elején, szinte bármi ki tudta váltani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!