Nektek mi volt a pozitíva hatása az antidepresszánsnak miután beállt a gyógyszer?
Na erre en is kivancsi vagyok.
Bar bizonyos esetben jobb is ha kioli, es nem porog az agy a sok erzelmen.
Tudom, hallottam már ilyeneket én is, de nálam nem ölte ki az érzelmeket egyáltalán, viszont sokkal pozitívabb, feldobottabb lettem úgy általánosságban. Még a gyógyszer előtti, depressziós korszakomban a folyamatos rosszulléteim mellett ha bármi kudarc, sérelem, bántás ért, az hetekre, vagy akár hónapokra is teljesen ki tudott készíteni, és rontott az alapvetően is katasztrofális állapotomon. Gyógyszerek mellett meg van egy alapvetően jó, kiegyensúlyozott állapotom, és ha bármi negatívum ér, 1, legrosszabb esetben 2 napig vagyok valamilyen szinten ki tőle, aztán összeszedem magam, és különösebb nehézségek nélkül továbblépek, nem reagálok túl semmit.
Igaz, időnként tényleg kissé zombinak, üresnek érzem magam, de ez havi néhány alkalommal fordul elő legfeljebb, és lehet, hogy a gyógyszer okozza, de lehet, hogy az, hogy fáradt vagyok és éppen túlhajtottam magam, ezt sohasem voltam képes egyértelműen eldönteni.
En mar 2 honapja szedem a Frontint. Eleinte Frontinnal kezeltek, 6 hetig. Az utobbi 2 hetben szedem a Frontint.
Es meg egy ideig kell is szednem. Ugyhogy fuggo leszek sajnos.
Ma 3 hete szedem, és úgy érzem még a mellékhatásaival is sokkal jobban vagyok, mint előtte.
Valóban elmúlt az a rémes szorongás rémalmok dührohamok depresszív tünetek.
Tök jo. Én nem is értem miért mondják, hogy maradandó károkat, halált okoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!