Miért lehetetlen az élet függőségek nélkül?
Most 17 éves vagyok, de évek óta mély depressziós, nem látom az értelmét semminek, nincs olyan dolog, ami pozitiv érzésekkel fel tudna tölteni, minden iránt közömbös vagyok vagy negativ érzelmeket vált ki belőlem. És hogy el tudjam viselni a létezést muszáj valami pótcselekvéshez nyúlnom, hogy ne érezzek egy állandó unalmat és maró keserűséget magamban. Alkohol, cigaretta, ételfüggőség vagy éppen anorexia. Hosszú évek óta tart ez nálam, hogy valamit muszáj túladagolnom, túlhasználnom, annak érdekében, hogy el tudjam viselni az életet. Valamiért nekem nem megy az mint az emberek többségének, hogy minden reggel mosolyogva kelek, és azt hazudom, hogy "boldog vagyok, és élek-virulok, mert egy új csodás napra ébredtem, amivel megváltoztathatom az életem"
Már rengeteg antidepresszánst, szorongásoldó gyógyszert kaptam, kiskorom óta pszichológushoz, pszichiáterhez járok, de valamiért nem tudom hosszútávon megváltoztatni a gondolkodásmódomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!