Miért utálja kb mindenki az antidepresszánsokat? Van az a pont, amikor már szükséges.
Aha, nincsenek elvonasi tunetek:) csak neha sulyosak, eletminoseget tonkretevoek es evekig tartanak.
Velemenyem szerint ha van oka az antidepr szedesenek, plussz melle egy jol beallitott szorongasoldo, es emelle tarsul egy igazan jo es hatasos pszichoterapia, akkor max fel egy evig kell szedni a gyogyszereket, kozben az illeto gyogyul, piszichesen, a magan pszichologus rendelojeben. Nekem egy szaktekintely a pszichologusom, a masik egy rokonom.
Nem kamuzna h szedd be hulyegyerek nem lesz semmi maradando karosodas.
Nem torvenyszeru, hogy lesz.
Papika belehal a tudorakba ugy, hogy sose cigizett, a vilag legidosebb asszomya meg alkoholizal.
Kinek mit bir el a teste.
En eveken at cuccoztam, abba vezettem le a szorongast, megsincs semmi bajom.
Ha majd lesz irok.
En dontottem el, hogy jobb a gyogyszerrel.
Vagy ongyilkos leszel vagy a gyogyszer. Melyik jobb?
A sok okostóni gyógyszerellenest úgysem tudod meggyőzni.
Ők abból indulnak csak ki, hogy 100-ból 1x erős mellékhatása van, azt meg leszarják, hogy 100-ból 95x hat rendesen. És még a maradék 5 is úgy van vele, hogy inkább legyen mellékhatása, minthogy tovább szenvedjen gyógyszer nélkül.
Ennyi! Meggyoztetek!
Mar most jobban vagyok, alig masfel het szedes utan.
Es en is azon a ponton voltam, hogy ennyi igy en nem akarok tovaabb elni 3 ev iszonyu psziches betegseg utan.
Nem erdekel az a keves mellekhatasa, ujra onmagam akarok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!