Miért utálja kb mindenki az antidepresszánsokat? Van az a pont, amikor már szükséges.
Mivel benne vagyok évek óta a körforgásban, pont az ellenkezője a mai magyar lakosságnak. Bekapkodják az innen-onnan kapott gyógyszereket, még azok is, akiknek egyébként nincs is szükségük rá. Hidd el, nem légbőlkapottan beszélek, megjártam a hadak útját, láttam embereket, akik ölni tudnának egy-egy ilyen gyógyszerért. Csak azért, mert rászoktak.
És igen! Van az a pont, amikor szükséges, de csak maga a gyógyszer SOHA nem elég. Akarni és tenni kell érte, hogy meggyógyulj!
En is ennek doltem be az elejen. A sok remisztgetesnek.
Ea ha igaz is es par ember a vilagon belehalt a gyogyszer mellekhatasaba.
Es? A Paracetamolba nem haltak meg mar elegen? Vagy csak majatulteteare varnak?
Riogatjak az embert a sok marha mellekhatassal ami lehet, hogy 1 milliars emberbol 10nel jon elo. De az egesz emberiseg sz.pja le magat, ha depresszios vagy PTSD-s vagy GAD-os.
Szeeintem igen is van az a pont, amikor egy trauma miatt az ember elete total romokba dol es inkabb ongyilkos akar lenni vagy ott a szules utani pszichozis.
Mivel kezeljek ezeket az embereket ha nem agyra hato pszichiattiai gyogyszerekkel.
A macskagyoker es a citromfu tudod mire eleg ha valaki ejszaka kimenekul a hazban alvas kozben mert azt almondja ejszaka, hogy meggyilkoljak..
Van az a pont!
Van bizony.
A psziches betegsegem miatt eddig ia frigid voltam, nem sokat fog dobni ha a gyogyszer szedese alatt nem tudok szexelni.
Anno is szedtem SSRI-T megis a kezeles utan annyit szexeltem amennyit nem szegyelltem.
Vannak az erosek es vannak a gyengek.
Van aki egy ibuprofenba is belehal, mas meg eveken at narkozik megsincs semmi baja.
Juuj sokan itt mennyi marhaságot írnak.Az antidepresszáns szer nem okoz függőséget. Ami függőséget okoz az a nyugtató Frontin,Xanax és társai. Valaki írta hogy nem tudott létezni nélküle, az nem függőség hanem hogy szükséged van a gyógyszerre, mert igen el lehet arra a pontra hogy nincs más megoldás és kezelni kell az adott betegséget.Fokozatosan kell az antidepresszansrol leszállni, de el lehet hagyni nem okoz függőséget
Üdv egy egeszsegugyis
Jujj,akkor biztos beképzeltem magamnak az elvonási tüneteket...
Üdv:szintén egy egészségügyis..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!