Miért van ennyi öngyilkos és depressziós tini?
ebből a kettőből itélkezel? (mostanában ennyi öngyilkos)..nincs több, mint máskor.
a családi háttérből származik ez a visszafordíthatatlan tett. Ha nincs bizalom, vagy nem elég bennsőséges a kapcsolat, akkor lehetséges, hogy ez lesz a vége..nincs kivel beszélgetni, aki mérvadó lenne.
Nem tudatjuk miért pontosan. Az biztos, hogy nem menőségből csinálják.
A középiskola sok változást hozott az életembe anno, senki nem törődött velem. Anyám nem foglalkozott velem, apám pedig eltűnt az életemből. A barátomon vezettem le a feszültségeimet, ezért ő sem kommunikált velem annyit. Lehet, hogy külső szemmel nem nagy dolog, de a helyzetet átélni nehéz. Mégsem fordult meg a fejemben, hogy öngyilkos legyek. Szóval, emberfüggő. Mindenki máshogy élni meg a dolgokat és aszerint cselekszik. Nagyon szorongós voltam és szociális fóbiám volt.
Én beírtam a keresőbe, és egyetlen tini sem volt az első oldalakon a Gugliban. Híres emberek, párkapcsolati problémák felnőtteknél, tömeggyilkosok mielőtt a rendőr elkapta volna őket.
Ha lett volna, ez akkor sem egy megbízható módszer, az öngyilkosságokról való tudósítás komoly felelősség. A hírekből sose vonj le statisztikai jellegű következtetéseket semmilyen témában.
Az öngyilkosságok aránya az életkorral nő. Ez mindig is így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!