Van külön ki fejezés arra ha mindig piszkálom a szemöldököm és jó érzéssel tölt el? 17/f
Figyelt kérdés
Régebben ujjammal csípkedtem csak, most van amikor kapásból meglátom a szemöldökcsipeszt és bele marok a közepe táján egy nagyot, ha nincs ott senki persze. De kapargatni is szoktam.2018. dec. 6. 00:04
2/5 anonim válasza:
En is szoktam, de ez igy onmagaban nem egy nagy dolog, ha mas "tuneteid" nincsenek.
3/5 anonim válasza:
Én is piszkálom. Ez a trichotillománia. Nézz utána.
Ez egy pszichés eredetű zavar. El akarok menni pszichológushoz, mert nem tudom abba hagyni évek óta. Meg kell rajzolnom a szemöldökömet mert hiányzik egy részen. Szörnyű. :(
4/5 anonim válasza:
Semmi különös nincs akkor..
Nekem van egy pár mentális betegségem, de a szemöldökömet akkor piszkálom ha zavarban vagyok, olyat látok, aki tetszik.
17/L
5/5 anonim válasza:
#4-es vagyok..
Hogy minél jobb formába hozzam magam, érted..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!