Frontin kezelés végén a pszichiáternek meg vannak az eszközei arra, hogy lehozzon a gyógyszerről?
Figyelt kérdés
Felmerult bennem az a gondolat, hogy rengeteg benzo fuggo van, gondolom mindegyik fuggoseget egy kezeles elozte meg, miutan a doki nyilvan megkiserelte a leszoktatast.
Kerdesem: a doki valoban lehoz a szerrol? Vagy annyira nehez, hogy a függő egyén inkabb neki se all leszokni?
2018. dec. 1. 16:04
1/10 anonim válasza:
A legtöbb Frontinos placebónak szedi!
2/10 anonim válasza:
A doki azt mondja meg, hogy "akkor most fokozatosan csökkentsd az adagot ennyire ekkor és ekkor, utána még kevesebbre emekkor"
A beteg ha ezt nem tartja be, már nem az orvos hibája.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor minden esetben a beteg a hibas?
2018. dec. 1. 16:19
4/10 anonim válasza:
Nem vagyok látnok, igy nem állíthatom hogy MINDIG a beteg a hibás. de azok akiket én ismerek nem tartották be azt amit a doki mondott. Úgyhogy ott a beteg a hibás.
5/10 A kérdező kommentje:
Gondolom rossz erzes a megvonasi tunet. Es a szegeny ember gyava ezeket atelni.
2018. dec. 1. 16:31
6/10 anonim válasza:
Én egy évig szedtem 0,5-ös Xanaxot. Amikor a mentális problémáim jobbak lettek elfelejtettem szedni.
7/10 anonim válasza:
"Gondolom rossz erzes a megvonasi tunet. Es a szegeny ember gyava ezeket atelni." N
8/10 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz leállni róla, csak tettem amit a doki mondott. Apránként, fokozatosan csökkentve.
9/10 anonim válasza:
Én amikor rájöttem, hogy milyen nyugodt leszek a frontintól, eszem ágában sem volt leszokni. Aztán amikor meg már hülye lettem tőle, nem segítettek az orvosok. De lassan csökkentgetve el tudtam hagyni. Nem kellemes, de nem is lehetetlen vállalkozás.
10/10 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom a valaszokat, sokat segitettetek.
Tovabbra is fogom szedni, aztan majd a doki segitsegevel leteszem.
Meg mindig jobb szedni, mint ebben az allapotban szenvedni.
2018. dec. 2. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!