Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezd megbomlani a barátom elméje?

Kezd megbomlani a barátom elméje?

Figyelt kérdés

A segítségeteket szeretném kérni, mert nem igazán tudom hova tenni a barátom viselkedését. Nem régen szakított a barátnőjével egy 1 éves kapcsolat után, sokat veszekedtek,, de mégis megviselte a dolog. Kis idő után úgy tűnt, mintha kiheverte volna, aztán körülbelül egy hete teljesen megváltozott, beszólogat ismeretleneknek az utcán, a látása is zavarttá vált, sokszor nem képes értelmes válaszokat adni a kérdésre. Úgy tűnik, mintha óriási méreg lenne benne, van, hogy korábbi "ellenségei"-nek elpáholásáról beszélt, meg hogy visszaad minden rosszat, amit másoktól kapott. Néha azért a régi személyiségét látja az ember, de képes egy pillanat alatt így megváltozni, és egyre többször fordul elő. Otthon is furán viselkedik, legalábbis családtagjai szerint, állítólag egyfolytában egy filmet néz újra és újra, ezenkívül csak filozófiai olvasmányairól képes diskurálni normális hangnemben. :s Nagy lehet a probléma ? Vagy csak mi fújjuk fel? Ti mit kezdenétek ezzel a helyzettel?

Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm.

2010. jún. 26. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
szerintem valamilyen drogot szed.
2010. jún. 26. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
sztem hagyd ott amíg lehet! Addig amíg még rendes veled...
2010. jún. 26. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
A szerelem, meg a szakítás, egyidősek az emberiséggel Egy sima szakítás miatt az emberek igazán elenyésző része szokott megőrülni. Ő már ilyen legetett azelőtt is, és lehet, az előző kislány is ezért hagyta őt ott. Te is tedd mérlegre, hogy érdemes e a kapcsolatotok folytatása...
2010. jún. 26. 21:12
 4/9 A kérdező kommentje:
én a haver-barátja vagyok, egy srác, nem pedig a barátnője. érdemi választ úgy látszik egyikőtök sem tudott adni, az meg egyenesen nevetséges, hogy eldobjam a barátságot csak azért, mert ő esetleg beteg..
2010. jún. 26. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:

szerintem én adtam jó választ.

miért tartod olyan elképzelhetetlennek, hogy drogozik?

2010. jún. 27. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:

nem lehet hogy depressziós?

a férfi depinek ilyen tünetei lehetnek.

lelkileg borult ki és ez kihat a viselkedésére,nehezebben dolgozza fel a szakítást mint gondoltátok

2010. jún. 27. 00:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha te a haverja vagy, és nem a nője, akkor neked semmi rizikód. Az írásod hangvétele olyan lányos. Vszeg az tévesztett meg.

2010. jún. 27. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha azelőtt teljesen normális lett volna, most legfeljebb sírna, leinná magát és továbblépne.
2010. jún. 27. 19:25
 9/9 anonim válasza:
55%
Itt bizonyos tünetek skizofréniára utalnak. Ebben az esetben pszichiáterre van szükség.
2010. júl. 20. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!