Volt barátom kétszer karambolozott, sérült a feje. Lehetséges, hogy ezért kattant be?
Figyelt kérdés
Szakítottam vele, mert agresszív lett, többször megpofozott úgy, hogy a szám felszakadt, orrom vérzett... Elég piti dolgok miatt akadt ki [facebook-on kiírtam, hogy fogorvosnál voltam, mire ő megpofozott, hogy miért nem tudott erről (mellesleg ekkor már nem voltunk együtt)]. Tudom, hogy szeret, és elborul az agya, és 'nem direkt' bánt, de én nem szeretnék vele lenni, de ő még mindig úgy viselkedik, mintha a barátom lenne...2011. márc. 17. 12:06
1/10 anonim válasza:
igen, fejsérüléstől változhat a viselkedése, attól függ, h hol s mennyire sérült az agya
messze messze kerüld el, tegnap, ma egy egy pof, felszakadt száj, de akármikor még jobban eldurvulhat, minél előbb szakíts meg vele minden kapcsolatot... aki szeret, az nem ver meg, agyelborulás miatt se
2/10 anonim válasza:
Beteg a pali, kerüld el messzire.Lehet a balesettől is, de veleszületett dili is lehet.Én vetettem volna látleletet, és simán feljelentettem volna.
3/10 anonim válasza:
Ez a fiú a baleset előtt is agresszív volt, nem kell mindent a fejsérülésre fogni. Hagyd őt a francba, mielőtt komolyabb sérülést okozna neked!!!
4/10 A kérdező kommentje:
Bár a baleset előtt egyszer megpofozott, mert összevesztünk... Azóta 'szenvedünk'... Szóval lehet van benne valami.
2011. márc. 17. 12:15
5/10 anonim válasza:
Felszakadt a szád és vérzett az orrod és te ezek után a "miért"-et keresed?! Szerintem hagyd ott de nagyon sürgősen, add tudatára, ha nem fogta volna még fel, hogy köztetek vége mindennek!
6/10 A kérdező kommentje:
Igazából nem keresem. Ő keres. Unokatesójánál (nem tudtam, hogy ott van, egy CD-ért mentem el, 10 perc alatt történt az egész) pofozott meg utoljára. Akkor a fejemhez vágta, hogy miért nem veszem fel neki a telefont soha, és miért nem válaszolok neki az SMS-eire, üzeneteire. Facebook-on letiltottam az ismerőseim köztül... Skype-on, MSN-en is ugyan ez a helyzet. A bátyja, és az unokatesói is próbálják leállítani...
2011. márc. 17. 12:19
7/10 anonim válasza:
Talán kezelhető. Tud párszaszóul?
8/10 anonim válasza:
Inkább az idegbaja okozhatta a karambolokat, mint fordítva.
9/10 anonim válasza:
én soha nem bántanék lányt.. szerintem kerüld el messzire, és ha mégegyszer megver, jelentsd fel. (ez parancs:) a saját érdekedben..) Visszatérve az előbbire: sztem lányokat megpofozni olyan szánalmas és nyomorult dolog,hogy nem tudom szavakba önteni. Kerüld el
10/10 anonim válasza:
Ja, ja! Pont egy CD-ért mentél, és ő pont ott volt. Duma az egész. Te élvezed, ha vernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!