Nevetséges azért elmenni pszichológushoz mert nem tudom felfogni, hogy abortuszom volt?
Azért a felfogás szót írtam , mert rágondolni sem tudok nemhogy feldolgozni.
Nagyon megbántam.
Sajnos nem magamra hallgattam.
Csak másfél hete volt.
Korai lenne még?
Nem
Sajnálom
Sajnálom
Mert hülye voltál, már elnézést
-
Nem
Dehogy nevetseges!!!!! Kerj segitseget, hogy fel tudd dolgozni! Aki meg azt irta, hogy hulye voltal, ne foglalkozz vele!
Pszichologus segiteni fog, minel elobb felkeresed, annal jobb, hidd el.
Köszönöm szépen a kedves válaszokat:)
Mindenképp keresek egy orvost, remélem tud segíteni
Figyu!
Amikor elhatároztad, hogy megszakittatod a terhességedet, bizonyára hosszu rágódás után tetted.
Akkor és ott bizonyára ugy érezted valamiért, hogy jól döntöttél. Ezen ne edd magad.
Ez az eset már megtörtént.
Oka bármi lehetett, nem tudhatjuk.
De ha netán egy kellemetlen élmény, egy -nem is tudom hogy irjam, hogy ne legyen sértő?- ..... révén fogant ez a "gyermek", akkor mig él, erre az eseményre, történésre emlékeztetne.
Tehát nincs jó vagy rossz döntés, DÖNTÉS VAN, ILLETVE VOLT!
Biztos nem lehet pikk-pakk elfelejteni, mint irtad megbántad, de ez már elmult.
Szinte naponta teszünk mi emberek olyat, amit vagy azonnal, vagy rövid időn belül már ugy itélünk meg, hogy rossz döntés volt.
Igyekezz "felgyógyulni", megpróbálni visszaállni a régi kerékvágásba, és az elkövetkezendőkben megfontoltabban éld az életedet.
Ha ugy érzed ki kell beszéld a fájdalmadat, azt megteheted a barátnődnek, vagy bárkinek, akiben bizodalmad van.
Pszichológus sem tesz igazándiból sokkal többet. Meghallgat.
helyetted nem fogja megemészteni a dolgokat, sem elfelejteni, sem felmentést nem fog adni.
bocsánat, ha ugy érzed letámadtalak. nem állt szándékomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!