Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Öngyilkos akarok lenni?

Öngyilkos akarok lenni?

Figyelt kérdés

Kétségbe vagyok esve.

Minden téren.

Már rég öngyilkos lettem volna, ha nem próbálnék a holnapban hinni. Folyamatosan reménykedek és már elegem van. Mindenből és mindenkiből. El is döntöttem, ha nyárig nem jutok ki innen, én megteszem. Akárhogy de megfogom tenni..

Csak valaki segítsen, hogy hogyan tudjam elviselni ezt a maró érzést ami erre kényszerít. Kérlek titeket. Nagyon félek.

17

2018. nov. 22. 00:02
 1/6 anonim válasza:
53%
Szia én voltam ilyen helyzetben 13 évesen. Most 16 vagyok. Kicsit rendbeszedtem az életem. Ilyenkor nekem egy baratnore lett volna szuksegem. Szerintem neked is. Ha budapesti vagy talalkozhatunk, tudnek tanacsot adni. :)
2018. nov. 22. 00:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi okozza a kétségbeesésedet?
2018. nov. 22. 00:29
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

Most mondjam azt, hogy természetes amit érzel? Minden tinédzser átmegy ezen. A 20 év körüli időszak életveszélyes.

Viszont ha megteszed, elba..szod a szüleid, a testvéreid életét örökre.

Én is így éreztem magam ekkoriban, de pont a családom miatt nem tettem meg. Az öcsém is így érezte magát és ő megtette. Annyit írt a búcsúlevélbe, hogy bocs. Hát elba..szta rendesen az életünket.

2018. nov. 22. 00:40
 4/6 anonim válasza:
Dettó velem is ez van erre a ferdehajlamom(homokos) is ratesz egy lapattal :(
2018. nov. 22. 05:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves hármas! Szerintem ez a gondolkodás módod elárúl mindent! Ha tudtad, hogy mindenki túl esik ezen, és az öcséd is benne volt, akkor mi a jó Istenért nem segítettél rajta akárhogyan is? A másik, hogy ha már ehhez a módszerhez fordult, elgondolkoznék, hogy ki(k) tette(ék) tönkre a másik életét:)
2018. nov. 22. 11:48
 6/6 anonim válasza:
Az öngyilkosság gyávaság. Aki megteszi az gyáva.
2018. nov. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!