Okkal feltételezhetem azt hogy a barátom szociopata?
Figyelt kérdés
Előfordult már hogy olyan dolgokkal viccelődött amik nem azok, kiharapna egy darabot az arcomból, és megenné, kikötöz és megerőszakol.
Ha olyan dolgot ami neki nem nyeri a tetszését akkor azt mondja viccesen hogy megver.
Volt már úgy egy kicsit távolabb ültem, vagy feküdtem, erre azt mondja hogy ha távolodni merek tőle, kapni fogok.
Meg ha rámosolygok már kérdezi hogy miért, biztos őt kinevetem, meg mindenért szól, hogy pl. miért néztem el oldalra egy pillanatra, vagy hogy miért megyek annyiszor a mosdóba.
2018. nov. 20. 13:37
11/13 anonim válasza:
10-es. nem nem létezik olyan diagnózis de nem vitatkozom :D
12/13 anonim válasza:
Ez egy paraszt. Inkább szakíts vele. De lehetőleg ne személyesen, mert az is lehet, hogy tényleg megver...
13/13 anonim válasza:
Azóta sikerült szakítani vele vagy elhagyott?
Hány éves volt akkoriban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!