Mitől van falási rohamom?
Figyelt kérdés
Erős pánikbeteg vagyok és egésznap nem tudok enni. Viszont vannak olyan percek amikor azonnal ennem kell valamit az előtt meg gondolni sem tudtam ételre ha gyors be kapok pár falatot utánna megint rosszul vagyok. Mitől van ez?2018. nov. 17. 06:17
1/2 anonim válasza:
Az a falásroham amikor valaki rövid idő pl. fél óra alatt akár több ezer kalóriát tartalmazó ételt habzsol be és nem tudja leállítani az evést a roham alatt. Neked ilyened van?
2/2 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem olyan hogy egyaltalan nincs étvágyam de napkozben tobbszor ram tor az hogy azonnal ennem kell de akkor sem eszek sokat csak kicsi mennyiseget es ezutan emelygek hanyingerem van. Elotte is utanna is . Mitol van ez?
2018. nov. 17. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!