Tudtok szorongásoldó dolgokat?
Figyelt kérdés
Kb egy hete kezdtem el furcsán érezni magam ezért a psziciháteremnek még nem említettem mivel csak most szembesültem vele hogy valószínűleg szorongok,és ez most rettenetesen rámjött és semmi gyógyszerem sincs es legközelebb 1 hét múlva megyek psziciáterhez és addigta valószínűleg megőrülök esküszom...azt hozzá kell tennem hogy nemsokára megfog jönni a menstruációm szóval lehet amiatt is van de sose volt még erre példa most pedig még az internetet is kikapcsolnám mert sorban írnak rám a barátaim es nagyin ideges vagyok pedig szeretem őket2018. nov. 15. 20:56
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi ha ezt csak viccnek szántad akkor mondanám hogy nem kellemes dolog a szorongás
De ha komolyan gondolod akkor esküszöm megprobálnám de holnap suli és szorongok akkor is ha nem megyek suliba
2018. nov. 15. 21:02
3/11 anonim válasza:
Bármilyen nyugtató hatású készítmény? Legyen az akár tea is?
4/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
Hát van otthon 600 ezer féle tea csak nemtudom melyik lenne jó az is megnyugtatna egyébként ha valakinek lenne ideje most arra hogy beszélgessünk mert az elterelné a gondolataimat csak a barátaimat ilyenekkel nem terhelném igyis mindig azthiszem már hogy utálnak mindenkiről ezthiszem meg lehet hogy alvás is jó lenne de nagyon sok kávét ittam és nemtudnék aludni csak gondolkozni az ágyban ami még rosszabb
2018. nov. 15. 21:15
6/11 A kérdező kommentje:
Najó éppen teát iszok most egy kicsit jobb de lehet a suliban is ramjön majd és nemtudom mit tegyek
2018. nov. 15. 21:25
7/11 A kérdező kommentje:
Aahhhj gyújtottam gyertyát és ahelyett higy lenyugodnék most attól félek hogy kugyullad a ház
2018. nov. 15. 21:32
8/11 anonim válasza:
A sport jó stressz levezető. Szerintem a szorongást is oldja valamilyen szinten.
9/11 anonim válasza:
1es vagyok,teljesen komolyan gondoltam!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm még irhattok mert ahogy gondoltam a suliban is elkezdtem szorongani és csak az segített hogy magamba elkezdtem énekelni de eddig amugy a tea is bevált de nagyon szorongok teljesen sose múlik el
2018. nov. 16. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!