Mikor ér véget a szenvedésem - vagy mikor lesz jobb? Talán csak akkor ha meghalok?
Alig több mint 3 hónapja ért véget a kapcsolatom - ami fél évig tartott. Talán az is számíthat hogy előtte nem volt ilyen mély párkapcsolatom soha. Egyszerűen nem lett jobb belül semmi, amióta véget ért. Ahogy felébredek ő az első gondolatom, és ahogy elalszok ő az utolsó. Az egész napom egy kínszenvedés.
Ami megijeszt kicsit hogy pl tegnap a munkahelyemen elindultam leszámolni, mert azt éreztem hogy el kell mennem egy helyre, és ott jobb ha végzek magammal. (Ez nálam nagyon ritka, mert amúgy a buddhizmusban hiszek, De mégis olyan jó lenne valahogy kilépni ebből az egészből..)
Lehet szégyen ugyan, de 33 éves férfiként ha egyedül vagyok folyton gyötör a sírás, és a sírógörcsök.
Vége lesz ennek valaha? (Mert ennyi idő múlásával nemhogy jobb - de inkább egyre rosszabb lett.)
Sajnos ott hagytam egy veszélyes helyzetben vadidegenekkel, mert megijedtem tőlük. Inkább gyáván elfutottam, és nem tudtam őt megvédeni.
Viszont én kevertem bele ebbe a társaságba is - szóval minden téren én voltam a hibás.
Lehet hogy nekem nem is való semmilyen kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!