Hogyan tudom feldolgozni 30 év szenvedésem sötét múltját?
35/kisfiú
- Állandón visszajárnak az általános iskolai verések, nyilvános mmegalzások
- A szüleim állandóan ütöttek vertek, semmiben nem lehetett vélemémyem, a rokonaik előtt mujának neveztek, élhetetlem mimóza alaknak, vegyek példát a hugomról ő talpraesett (aki úgy beszélt velem mint a kutyával)
- Állandóan hangokat hallok a fejembe, hogy egy betegség vagyok ezen a bolygón, ami könnyen gyógyítható.
- Túl sokszor érzem, hogy az emberek (főleg nőknek) a terhére vagyok és társaságba csak rontom a levegőt.
- Öngyilkossági gondolataim vannak, mert már elegem van, élni szerettem volna és nem csak vegetálni.
Nemrég pszichiátriai kezelés alatt voltam, generalizált szorongás és egyéb személyiségzavar diagnózissal.
Pszichológus tud segíteni, pszichoterápiával.
Többféle pszichoterápia létezik.
Ébredések Alapítványt is megpróbálhatod megkeresni amennyiben a fővárosban vagy vonzáskörzetében élsz.
Sajnos nem lehet feldolgozni,vagy nagyon nehéz feldolgozni a sok rosszat,tudom hidd el!
Fogadd el magad,csinálj olyat amit szeretsz!
biztos valamiben hogy jó vagy!!!
Minden jót,boldog új évet kívánok! 30N
A Jézusba vetett hit reményt ad!
De persze a szakembereket se kerüld el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!