3 honapos alkoholmentes terápia alatt mivan ha egyszer ketszer engedtem az érzésnek és ittam? Mondjuk 2 szer 1 uveg pezsgot? Bajom lehet?
Mi lenne, jól kitolsz mindenkivel!
De csak te azt hiszed.
Itt csak magaddal b..zol ki, mást meg nem igen érdekel hogy te most vissza esel vagy nem .
Ha a terápia alatt nem tudod megállni akkor hogy akarod a való életben megcsinálni hogy nem iszol?
Azt hogy közben miért és mennyit ittál, teljesen felesleges bizonygatnod, mert egy alkesz mindig megtudja magyarázni hogy miért akar inni.
De kérdezed hogy érdemes e folytatni ezt a kúrát. Hát igy semmi értelme, csak ha nem iszol.
AZ a baj hogy te még fejben nem vagy kész, nem akarsz leszokni. Igy pedig nem sok értelme lesz neki, ha mindig találsz ki valami indokot. Mert miaz hogy születésnap? Ekkor már inni kell azt hiszed?
Tudom miről beszélek mert több mint 10 éve nem ittam semmit, mindegy hogy karácsony , névnap, szülinap, nincs semmi. ÉRTED, SEMMI!!!
"már megtudom állni egy berugás után hogy ne nyuljak utana az alkoholhoz "
Nem. Abból amit írtál ez nem igaz. MEgállni nem berúgás után kellene. A születésnap is csak egy nap, de látom a kifogások keresése még mindig megy. A függő ember ilyen, én jól ismerem. Ok mindig van, tartás annál kevesebb.
Az a baj hogy nem előlről kell kezdeni a kúrát, a kúra soha nem ér véget, főleg egy függő embernél. A frontinnal leszokás meg.... nem semmi. A terápiás dokid mit mondott?
Az hogy te nem tartod magad alkoholistának sokat nem jelent, az alkoholista a rendszerességtől az ami. Részben kitörtél belőle, majd visszaesel újra, nem hiszem hogy ezt az életmódot neked kúraszerűen kéne megcéloznod, követned.
Ha ennyi idő után iszol akár csak egyetlen kortyot is, attól fog fellángolni benned a vágy, és elindulsz a kontroll nélküli ivás felé.
Egy alkoholistának nincs olyan, hogy mérték. Vagy végleg abbahagyod, vagy életed végéig így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!