Urbanics Júliánál járt valaki már terápián?
Terápia után kutatok, de elég tanácstalan vagyok, hogy kihez érdemes fordulnom, és kihez nem.
Kezdve azzal, hogy van egy kis fogalomzavarom, hogy pontosan pszichológusra, vagy pszichiáterre van-e szükségem, mert ha jól tudom mindegyik mást jelent. Kiskoromban voltam egynél pánikrohamok miatt, de azt mondta, hogy semmi bajom (amikor pár éve kiderült, hogy nagyon is van), szóval a bizalmam is elég ingatag sajnos a szakmával szemben.
Lényegre térve: Depressziós tünetek indokával szeretnék eljutni egy szakemberhez, és nem gyógyszereket akarok szedni, hanem terápián részt venni, hogy történjen is valami, és lehetőleg ne 5 perc alatt intézzen el.
Urbanics Júlia honlapját találtam meg első körben, elég bíztatónak tűnt a dolog és kérdésem az, hogy van-e itt valakinek tapasztalata vele?
Minden választ nagyon köszönök.
Kedves Kérdező!
Voltál esetleg azóta Júliánál? Én sajnos őt nem tudom ajánlani, voltam nála régebben és nagyon kellemetlen volt a beszélgetés vele (kínos csend, erőltetett mosoly, értelmezhetetlen kérdések stb.) Nem nagyon tudtam megnyílni előtte és csak alig vártam hogy kijöjjek.
Ha jól értelmezem Székesfehérváron kerestél pszichológust.
Tudom a kérdés már régi de ha esetleg másnak tudok segíteni akkor én megtaláltam a tökéletes szakembert/pszichológust Székesfehérváron. Akit érdekel nyugodtan írjon és megadom a kontaktot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!