Milyen roham ez, és hogyan kezeljem?
Az h milyen roham nem tudom de velem is volt ilyen rengetegszer. Felemészted magad teljesen, ha nem jó ez a kapcsolat lépj ki mert jobb nem lesz . Én is rossz kapcsolat után lettem ilyen , a jelenlegi párom is itta ennek a levet . Állandó féltékenykedés, többet képzeltem a dolgokba mint amik valójában voltak. Üljetek le és oldjátok meg a gondot ne csak pár mondatot beszéljetek róla. Nem tudom hogy jön képbe az ex , de ne veszekedjetek rajta hanem csináljatok ugy hogy többet ne legyen az életetekbe
. Amíg nem érzed biztonságba magad a párod mellett ez lesz , márpedig a leírtak alapján nem érzed. Foglald le magad , vezesd le a stresszt. Most lehet hülyeségnek hangzik de ram mikor ilyen "roham "jött hogy olyan féltékeny voltam hogy azt hittem megőrülök szó szerint, összetörtem egy poharat kibogtem magam aztán a párom mit sem tudott róla. Később higgadt fejjel beláttam feleslegesen idegeskedtem. Sajnos nekem a természetem is ilyen. Én szeretem a párom 24oraban magam mellett tudni, ő is szeret velem lenni de nem olyan aki állandóan a szoknyám mellett ül . Egy kisidobe telt mire hozzászoktam és rájöttem h felesleges aggódni. Azóta ha elkezdem túl bonyolítani a dolgokat lefoglalom magam . Takaritok, játszok a telefonon, keresek programot magamnak. Szinten erős szívdobogás volt nekem is , főleg estenkent, és mindenem elsírtam magam. A vége amikor azt mondtam h elég amikor 3orakat aludtam és jó pár kgtol megszabadultam.
Szóval a lényeg ha jó neked ez a kapcsolat változtass a felfogásodon a hozzaallasodon, ha nem jó lépj ki belőle mielőtt nagyobb baj lesz.
Én voltam orvosoknal is,mindenki azt mondta a sok stressz. Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!