Tiagert szedek bipoláris affektív zavarra. Pár napja szedem és most nagyon rosszul érzem magam. Szédülök, nem tudok gondolkodni, gyenge vagyok, és nagyon fáradt. Lehetséges, hogy most kezd csak hozzászokni a szervezetem?
Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 12:32
1/2 anonim válasza:
Esetleg menj vissza az orvoshoz...
2/2 anonim válasza:
ezeknél időbe telik mire a szervezet hozzászokik, persze mellékhatás is lehet, az orvos úgyis azt fogja mondani hogy szedd még és hozzászoksz, ha 4 hét elteltével is jelen van a dolog akkor ez mellékhatás lesz tuti, 4 hét alatt kizárt hogy a szervezet nem tudja megszokni...
az a baj az efféle gyógyszerekkel hogy gyakran több a mellékhatás mint amit segít, nekem is volt hasonló , 5 hét után abba is hagytam a szedést...
azóta nem szedek be semmit amit pszichiáter felír és vagy függőséget okoz (a legtöbb márpedig okoz) vagy több mellékhatása lehetséges mint ami egy A4-es lapra felférne normál betűméretben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!