Mi lehet a barátom problémája? Lehet elmebeteg?
Figyelt kérdés
2018. okt. 31. 10:44
1/6 A kérdező kommentje:
Eleinte olyan kedves volt, egy rosszat nem mondott nekem. De eltelt 1 hónap, és elkezdett csipkelődni. Van úgy mondok valamit, utána ő azt engem leutánozva elmondja elvékonyítva a hangját, utána mondja hogy olyan aranyosan mondtam, és röhög. Meg pl. elmondom hogy vannak dolgok amiket nem szeretek csinálni, de muszáj, akkor mondja hogy ha együtt élünk is meg kell csinálnom, és röhög. Meg azt mondja elvárja ha ő kedves hozzám, megcsinál nekem mindent az ágyban, hogy én is legyek kedves hozzá, és tegyek meg neki amit ő is szeret.
2018. okt. 31. 10:44
3/6 anonim válasza:
Ezek alapján nem hiszem, hogy elmebeteg, csak elég önzőnek és éretlennek tűnik a leírásod alapján.
4/6 A kérdező kommentje:
25 évesen nem hinném hogy éretlen lenne.
2018. okt. 31. 10:59
5/6 anonim válasza:
Nem csak egyszerűen idióta, önző. Egyébként , meg simán lehet êretlen akár 25 évesen is, mert a fiúk nagyon későn érnek. Van aki még 40 évesen sem nőtt be a feje lágya.
6/6 anonim válasza:
Valaki egész életében éretlen marad. Az érettség nemcsak kor, hanem belső munka függvénye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!