Erős szívdobogás éjszaka?
Figyelt kérdés
Ma éjszaka arra keltem, hogy kiugrik a szívem a helyéről. Eléggé fájt is amikor felkeltem, kellemetlen érzés volt nagyon. Sose volt még ilyen.2018. okt. 31. 08:15
1/7 anonim válasza:
Most az egyszer fordult veled elő?
Éjszaka rosszat álmodsz?
2/7 A kérdező kommentje:
Igen ez volt az első alkalom.
Nem, nem elmodok rosszat.
2018. okt. 31. 08:21
3/7 A kérdező kommentje:
És igazából nem is a erős szívdobogásra keltem fel, hanem az agyam jelzett egy óriási órdítással, hogy baj van, és arra keltem fel, és a szívem nagyon erősen dobogott, és fájt.
2018. okt. 31. 09:01
4/7 anonim válasza:
Tudatalatt valami nyugtalanít. Ez okozhatja a szorongáshoz kapcsolható szívdobogást.
5/7 anonim válasza:
Szerintem a szervezeted oxigénhiánys volt és így reagált. Nagy valószínűséggel horkolsz.
6/7 anonim válasza:
Elsőnek kardiólogussal vizsgáltasd ki magad. Mindegy hány éves vagy. Ne sajnáld a magándokira a pénzt főleg hogy kb 30 ezerért elég komplex képet kaphatsz a szervi egészségi állapotodról.
Ha ott mindent rendben találnak akkor lehet pánikra, stresszre gondolni.
Vagy légzési gondra alvás közben, vitamin hiány , reflux...meg kb vagy tucatnyi dolog.
Sajnos nekem is rendszeres van, tudom hogy nagyon félelmetes dolog
7/7 anonim válasza:
Semmi gond
No para
Nem kell a doki, csak rosszat álmodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!