Hogyan viseljem el a munkahelyet?
Életem első munkahelye, ahol bő 2 éve dolgozom.
Nagyon elegem van a monoton, adatmásolgatós munkából. Hihetetlen nagy koncentrációt igényel, hihetetlen nagy a hibalehetőség, csoportban dolgozunk, ahol nyilván a szintnek meg kell felelni. A munka pedig tényleg nagyon monotn, sűrű ide/oda kattingatás, adatok megjegyzése vagy másolása.
Néha hétfőnként reggel majdnem sírok, amikor megszólal az ébresztő.
Van, hogy szinte nem bírom csinálni a munkát, annyira kivagyok.
A munkahelyváltás nem opció, ez legalább irodai munka, nem fizikai, aránylag jól fizet (nettó 150 + caf), hétfőtől péntekig van és nappal, nem mindig van hajtás.
Szóval ennél csak rosszabb van, még meg kellene becsülnöm ezt! - de már egyre kevésbe bírom.
Van valami mantra, amit mondogassak magamba, tornagyakorlat, gyógytea :D szóval van valami javaslat, hogyan lássam a munkám szebb oldalát és hogyan viseljem el?
(most ebédszünet van)
26/L
Egyik lapfül - ctrl c, másik lapfül ctrl v, egyik lapfül ctrl c, másik lapfül ctrl v egyik lapfül....
Jót állított be a program? Jót, hurrá.
Most állítsuk be a manuális részt - nem kreatív, hanem betanult mechanizmus ezerszer eljátszva és rengeteg hibalehetőséget rejt.
Persze nagy pénzek forognak kockán a vállalat és az ügyfelek szempontjából, ha elrontunk valamit és más se veszi észre.
Vagy idekatt, adatot megjegyez v ctrl c odakatt adatot összehasonlít avagy ctrl f, ctrl v, enter.
Akár 30 ügyfélhez kapcsolódó 10-20 dolgot.
Beilleszkednem csak részben sikerült a mentális gondjaim miatt, aki mellettem ül, azt senki nem bírja elviselni (neki részben se sikerült beilleszkednie) az ő mentális gondjai miatt, persze én meg vagyok áldva vele... Arrogáns, agresszóv, mindenben neki van igaza -persze ő sértődik meg a legjobban.
"A munkahelyváltás nem opció"
Akkor pedig egy módszer marad: nyögve-nyelve.
De a nyögve-nyelést hogyan könnyíthetném meg?
Gyárba nem akarok menni, kasszázni sem és amúgy is rühellem az embereket. Tehát tényleg, a jelenlegi még álommeló is ilyen szempontból.
Ti hogyan bírjátok ki? :D
Vagy megszokom majd?
Nem bank.
Nincs másik pozíció, de ha lenne, és mégse sikerülne nekem, akkor érdekes lenne mégis a jelenlegiben folytatni, de immár csalódott/sértődött kollégákkal.
Elvonulni a világtól és hol ezzel, hol azzal a hobbimmal foglalkozni részleges önfenntartás mellett.
Szóval nincs.
3. OKJ-mat fogom kezdeni, de úgy érzem, ezekkel nehéz kitörni, kevesek vagy nem tudom, nehéz velük elhelyezkedni. Még ha kifejezetten piacképes területtel kapcsolatos, akkor is.
Tudatosítsd, hogy nem te vagy az ország legrosszabb helyzetű lakosa, pláne a világon. Örüljél, hogy van munkád, becsüld meg. Afrikában munkásnyúzó üzemekben dolgoztatják az embereket, éhbérért.
Szellemi megoldás: keresd Istent, mert akinek élő hite van 100x annyit el tud viselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!