Hogyan győzzem le ezt?
Figyelt kérdés
Miért van az , hogy közösségben , folyton azt képzelem ,hogy én vagyok a legcsúnyább , a legbutább ,a legszegényebb , mindig úgy érzem ,hogy az emberek így tekintenek rám ,azt érzem ,hogy furán néznek rám . És ami a legfurább mindig úgy érzem ,mintha koszos lennék hiába már túlzásba is viszem a tisztálkodast , mégis úgy érzem ,hogy koszos vagyok. Lehet ,hogy furán fogalmaztam , de ha valaki tudna segíteni , hogy mitől van ez és hogyan győzhetném le ,nagyon örülnék . Előre is köszönöm a válaszokat !2018. okt. 12. 21:19
1/1 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl sokat foglalkozol mások véleményével, és/vagy túl szigorú vagy önmagaddal szemben?
Ha ezeken a gondolatokon tudsz változtatni, az segíthet.
Ha meg nagyon szorongsz ezektől, érdemes lenne felkeresni egy pszichológust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!