Nem hiszem hogy jól döntöttem szerintetek?
Másfél évig nagyon boldogok voltunk a barátnőmmel
Itt hagyott azt mondva már nem ugyanazt érzi mint az elején
Valaki más tetszik neki
Mondtam rendben
2 hétig csak sírtam és nem éreztem jól magam
Mint kiderült ő mással csókolózott és stb dolgok
Megbocsátottam neki mert azt mondta megbánta meg stb és vissza fogadtam
Lehet hülye döntés volt
Félek hogy le is feküdt valakivel és nem érzem magam biztonságban vele félek hogy újra megtenné
De látom hogy megbánta lehet lekoptatta őt a srác
Fiatalok vagyunk vannak hibáink de nem tudom mit tegyek
17/F
*Mármint ,amig nem találja meg az igazit, addig pótlékok jutnak neki, és addig beéri pl veled is, meg aztán azzal is, akivel pillanatnyilag úgy érezte, vele jobb lesz; mint veled;
de arcra esett, és mégiscsak te voltál a 'kevésbé gyengébb.'
Szóval én hagynám ezt a csajt. Nagyon kicsapongó.
Szerintem veled is csak addig akar lenni, amíg nincs jobb.
*Amíg nem feltételezi valakiről , hogy ő jobb nálad.
(bocsi, külön jutottak eszembe.)
Fiatal vagyok de nem leszek hülye megbocsátottam neki és látom hogy megbánta ezt értettem de nem fogok neki semmit se tenni a kapcsolat érdekében
Eleget tettem én
Bizonyítson nekem! Ha esetleg megint furcsán viselkedne elnézek más irányokba
Boldog vagyok vele csak szar bele gondolni mert nemrég jöttünk újra össze 2napja
Fiatal mindenki hibázik és megértem amit tett mert nagyon féltékeny és agresszív voltam
Teljesen érthető ha itt hagyott
De az hogy ugye a gyerek lekoptatta mert kiderült hogy nem tetszik neki az én barátnőm azután mondta hogy megint mással akart össze jönni de rá döbbent hogy ő nem áll készen új kapcsolatra
Nem akarom kihasználni se megbántani soha se
De buta sem akarok lenni
Nem így neveltek de ha tényleg megint elkezdődnek ezek akkor muszály nekem lépnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!