Szóval.. a kérdés az, hogy miért nem tudok sírni. A nagymamám 5 évvel ezelőtt meghalt, és akkor nagyon kiakadtam, napokat végigsírtam, pedig fiú vagyok. Azóta viszont soha semikor nem tudtam sírni. Estem el úgy biciklivel, h eltört a karom, meghalt nagypapám, meg egy rakat ilyen dolog volt, de semmi... pedig a hagymától sírok, meg ásításkor is könnyes lesz a szemem... :/ nemtudom mi lehet a baj.... nem túl kellemes így lenni, mert például mikor valami durva atrocitás ér, én nemtudom levezetni, csak megvárom míg elmúlik :S pedig emlékszem, a sírás "sok mindent megoldott"...:/ Mit tehetnék?
16/F
2010. jún. 23. 21:57
1/8 anonim válasza:
Én napi 1-2-szer is sírok 16 fiú létemre.
Szorongásaim miatt járok pszichológushoz. Már három különbözőnél is voltam. 7 éves korom óta járok. A mostanihoz 2 éve.
Te is keress fel egy pszichológust. Nevelési tanácsadóban ingyenes és te is jelentkezhetsz. Nagyon jókat lehet beszélgetni. Egy-egy alkalom után szinte szárnyalok. Rengeteg terhet le tud vennia vállamról. Nekem bevált. Bár nyáron nem lehet járni nevtanba. Mert nincs nyitva. De addig beszéld meg szüleiddela problémáidat
Sok sikert :)
2010. jún. 23. 22:05
2/8 anonim válasza:
Elfojtás. Tudnál sírni ha hagynád, de talán akkor gyengének éreznéd magad, ezért inkább elfojtod tudat alatt. Én is ilyen vagyok.
2010. jún. 23. 22:05
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elsőnek :) és am.. a másodikhoz: szerinted hogy lehetne "kiengedni"? úgyértem... én nem akarom elfojtani... szeretnék végre sírni, és semmi kényszeres dolog nincs bennem arra nézve, hogy most "erősnek kell lennem", még sem megy :S
2010. jún. 23. 22:13
4/8 anonim válasza:
gondolkodj el azon, hogy mikor tudnád legjobban kiengedni a sírást, elengedni magad. Egyedül, este? vagy egy barát/szülő/ismerős/csaj társaságában, hogy megvigasztaljon?
Ja és mint az elfojtás se jó, ezt sem szabad eröltetni. majd jön, ha jönnie kell, ne aggódj:)
2010. jún. 24. 12:45
5/8 anonim válasza:
Tyűha ... Nem gondoltam volna hogy a fiúknak az a baj hogy nem tudnak sírni .. Én meg lány létemre sosem sírok mások előtt én elfolytom , sosem sírtam még apukám előtt se mamám előtt sőt még temetésen se csak könnyeztem de az is nagyon keveset . Tudodmit keress magadnak egy csajt és mond el neki a dolgokat ő tutira megérti , vagy a pszihologusnak.
2010. jún. 25. 20:06
6/8 anonim válasza:
Ki kellene próbálnod, hogy fizikai, vagy mentális oka van a nemsírásodnak. Elég ha az egyiket kipróbálod, a fizikait. Kérd meg a legjobb barátodat, hogy rugjon jól tökön. Ha könnybe lábad a szemed, akkor nincs fizikai oka a nem sírásnak. Akkor csak lelkileg vagy igen kemény. Nyugodta válassz maganak valamilyen rettenetes szakmát, mint kórboncnok, temetőőr, halottkísérő.
2010. jún. 25. 23:28
7/8 A kérdező kommentje:
fizikai oka biztos nincs annak, h nemsírok, mert ha sokat ásítok egyszerre, akkor "kicsordul" a könnyem... szóval.. gondolom mentális eredetű :/
2010. jún. 26. 18:57
8/8 anonim válasza:
hát én lányként 3 éve nem sirtam és nincs depresszióm. én úgy csináltam h megfogadtam h soha többet nem fogok sirni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!