Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki szorongásban szenved...

Ha valaki szorongásban szenved azt beutalhatják pszichiátriai osztályra emiatt?

Figyelt kérdés

16/f

szedek rá zoloftot és rivotrilt

csak félek a korháztol, és nem szeretnék ott kikötni. Valakit már beutalttak generált szorongással korházba?

2010. jún. 23. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,inkább a súlyos depressziósok szoktak a kórházban kikötni.A szorongósakat esetleg azért utalhatják kórházba,hogy beállítsák a gyógyszerét.De nem hinném,hogy emiatt tényleg kórházba kerülsz.
2010. jún. 23. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy köteles bemenni, ha nagyon félsz járj magánkórházba vagy magánorvoshoz.
2010. jún. 23. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Nyugodjál meg. A Zoloft, rivotrillal a legáltalánosabb pszihiátriai gyógyszer. Semmiképpen nem utalnak be sehova. Szedd a gyógyszered pontosan, és bízzál az orvosodban. Kb. 3 hónap szedés után jelentkezik a javulás. Te mióta szeded?

Egyébként engem beutaltak genezalizált szorongással, de nem a betegség miatt, hanem gyógyszermérgezés miatt. Ugyanis a háziorvosom tömött frontinnal és attól lettem rosszul A kórházban állapították meg a generalizált szorongást, és kaptam rá zoloftot, rivotrillal. Nagyon hamar rendbejöttem, és 5. éve tünetmentes vagyok. Semilyen címszóval ne hagyj ki egyetlen szemet sem. És azonos időben szedd.

2010. jún. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!