Vásárlásmániáról hogyan lehet leszokni?
9. vagyok. Nincs mit.:) Az viszont lemaradt, hogy fél éve összejött egy gazdag sráccal, akinek sokkal több pénze van, tervezik a jövőjüket, de az a lakás mindig a sajátja marad, megdolgozott érte.
Ezt csak azért írom, mert hiába van a jól kereső párja, látod, megtanulta megbecsülni a pénzt.
Örülök, hogy neked mindezek már megvannak. (Nem tudtam, hány éves vagy, most már igen.) Akkor viszont próbáld azt tenni, amit javasoltak már előttem is.
Én turkálókban tettem ugyanezt.:) Ha kellett, ha nem, megvettem, mert "nem tudtam otthagyni". Annyi göncöm volt-van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Elvileg is és a gyakorlatban is ez valami hiánypótlás.
Erőt vettem magamon, és NEM mentem be az üzletekbe. Agyban dől el. Próbáld meg, előbb-utóbb menni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!