Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vásárlásmániáról hogyan lehet...

Vásárlásmániáról hogyan lehet leszokni?

Figyelt kérdés
Elsősorban azoktól kérdezem, akiknek sikerült. Folyamatosan ruhákat veszek, egy csomó minden még rajtam se volt. Ugyanígy vagyok a kozmetikumokkal is, idén már kb 10 parfümöt vettem. A fő probléma az, hogy minőségi, drága dolgokat veszek (márkás ruhákért havonta otthagyok 250-300.000 Ft-ot, parfümböl is Chanelt és hasonlókat veszek 45.000-ért). Tudom hogy ez borzasztó, de nem tudok leállni :(

2018. okt. 1. 11:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

9. vagyok. Nincs mit.:) Az viszont lemaradt, hogy fél éve összejött egy gazdag sráccal, akinek sokkal több pénze van, tervezik a jövőjüket, de az a lakás mindig a sajátja marad, megdolgozott érte.

Ezt csak azért írom, mert hiába van a jól kereső párja, látod, megtanulta megbecsülni a pénzt.

Örülök, hogy neked mindezek már megvannak. (Nem tudtam, hány éves vagy, most már igen.) Akkor viszont próbáld azt tenni, amit javasoltak már előttem is.

Én turkálókban tettem ugyanezt.:) Ha kellett, ha nem, megvettem, mert "nem tudtam otthagyni". Annyi göncöm volt-van, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Elvileg is és a gyakorlatban is ez valami hiánypótlás.

Erőt vettem magamon, és NEM mentem be az üzletekbe. Agyban dől el. Próbáld meg, előbb-utóbb menni fog. :)

2018. okt. 1. 13:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat! Igyekezni fogok
2018. okt. 1. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!