Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan tudnék erről leszokni?

Hogyan tudnék erről leszokni?

Figyelt kérdés
Ha nagyon fel idegesítenek vagy bántó/sértő dolgokat mondanak, akkor ha be telik nálam az a bizonyos pohár , képes vagyok arra, hogy ami a közelben van (fal, fa , villanyoszlop) akkor azt addig püfölöm, amíg úgy erzem hogy ki nem adtam magamból mindent. Máskor viszont, amikor egyedül vagyok, akkor a combomat, hatamat úgy végig karmolom, hogy az fájjon, mert úgy érzem , hogy a lelki fájdalmat így tudom magamból kiadni. Senkivel nem tudok beszélni erről, mert akik a barátaim voltak, azokról ki derült, hogy nekem jópofiztak, a hátam mögött meg meg utaltattak mindenkivel. Volt, hogy egy több mint 10 éves baratsagom is tönkre ment, azóta nem bízok senkiben, mert mindenkitől azt várom, hogy mikor szurnak hátba. Erről az önbántalmazásról hogyan tudnék leszokni?

2018. aug. 21. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Én is agresszív voltam kiskoromtól kezdve utána 14 évesen elkezdtem edzeni meg táp kiegeket szedni, de utána megtaláltam azt ami a nekem való a küzdősport!

Tanuld meg elkülöníteni a dolgokat, hogyha csak mértékkel cukkolnak szard le! Ha meg úgy érzed, hogy az már sért téged és a szó már mit sem ér vagy ez gyakori esetleg mindennapos akkor ne magadat üsd baxus hanem azt aki abban találja örömég, hogy a te idegeidet tépkedi unalmába ami így ís labilis elvégre sem a fal sem az oszlop nem ártott neked!

De egyre figyelj nehogy a végén te kerülj bajba!

2018. aug. 22. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!