Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarom ölni magam, de nem...

Meg akarom ölni magam, de nem akarom megölni magam?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék így élni, ahogy most...nem tudom miért, de 10-11 éves korom óta ok nélkül késztetést érzek arra, hogy bántsam magam...sokat vagdostam magam.

Nem szeretem az életemet...nem szeretem a családomat...nem értem miért jó függeni valakitől...nem értem a kapcsolatokat...csak meg akarok halni.

Mégis félek attól, hogy fájni fog. És valahol remélem azt is, hogy esetleg nem sikerül...

Meglehetősen furcsa, hogy meg akarom ölni magam, de tudni akarom, hogy mi lesz utána...de ahhoz meg élnem kell..

Mit kezdjek magammal? HOgyan segíthetek magamon? Félek, hogy előbb utóbb ezekből az ambivalens érzésekből csak a halálvágy marad...és akkor majd tényleg megteszem...

21/n

2018. szept. 30. 21:01
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én csak annyit akarok kérdezni, hogy azóta jobban vagy már? Esetleg sikerült-e ezt a problémádat megoldanod? (Tisztában vagyok vele, hogy majdnem 3 éve lett feltéve ez a kérdés.)
2021. máj. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!