Inzomniára valami megoldás?
Végülis szuper, hogy semmi lényegi dolgot nem írtál le.
Mióta tart? Mikor kezdődött(Valamilyen alkalomhoz van kötve?)
Hány éves vagy? Nemed?
Milyen kivizsgálásokon voltál már? Lett valami eredmény?
Totálisan kivan zárva a testi problémák tömkelege?
Van valami mentális betegséged?
Mit próbáltál az altató előtt?
Mindig ilyen vagy csak néha, időközönként?
Ha segítség kell, akkor legalább arra vedd a fáradtságod, hogy segítesz magadon és leírsz mindent, amit tudnunk kell a valamire használható válaszok előtt...
Akkor egyértelműen itt nem fogsz segítséget kapni.
Max pm-ben ha rámírsz és leírod.
Nem az én érdekeimet szolgálja ez az egész, szóval ez van. :)
Nem vagyok nagyképű, csak nem arról szól az oldal, hogy barkochbazzunk.
Ha nem tudnál aludni, akkor már leírtad, volna a válaszokat. Illetve egy kedvesség is volt felőlem, mert fent tartottam a lehetőségét annak, hogy segítek.. annak ellenére, hogy millió információ hiányzik.. és nem csak válaszolnom kellett, hanem feltenni a kérdéseket...
Anno hónapokig szenvedtem tőle, rengeteg dolgot kipróbáltam. Bármit megtettem volna a megoldásért. Persze az csak úgy jött el, hogy magam ások a téma mélyére.
A "rámír" egy szóköz kihagyása miatt fordul elő. Örülök, hogy észrevetted, ergo kipihent ember vagy te! :)
Jó pihenést a továbbiakban is!
Az első tökéletesen célzott arra, hogy miért nem tudunk segíteni.
Próbálj nyugtató teákat.
"akár mit csinálok"
Az "akármi"-ben az autogén tréning is benne van?
Kérdező, elég sok helyesírási hibát összeszámoltam nálad is, szóval másba inkább ne köss bele emiatt. :)
Amúgy nekem a sport sokat segített, mikor álmatlanságban szenvedtem, meg nálam lelki okai voltak, azokat megoldottam, emellé még kaptam egy megfelelő antidepresszánst, azóta semmi gond nincs az alvásommal. Viszont amíg tartott az a rossz időszak, addig én tonnaszámra zabáltam a nyugtatókat esténként, mert másképp semennyit sem aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!