Öngyilkos akarok lenni de nem merek mert félek hogy nagy fájdalmat okozok a környezetemnek. Mit tegyek?
22 éves lány vagyok és lehet olyan nagy gondban vagyok, ami visszafordíthatatlan. És ha igaz, akkor már nem csak az én életemről szól, hanem egy új életről is... Akit én egyáltalán nem akartam! Bár ez még egyaltalan nem biztos de ahogy telnek a napok és nincs semmi, egyre inkább megbizonyosodok benne.
Eddig is voltak öngyilkossági gondolataim bőven, de most már tényleg úgy érzem meg kellene tennem.
Jelenleg munkában vagyok, de nem is igazán tudok koncentrálni, szétestem, titokban sírok a mosdóban stb.
Szüleimmel élek még de apám ma elment egy kéthetes üzleti útra, anyám meg csak este 9kor ér haza a munkából. Én 4 körül, mi lenne ha addig meg tenném? Annyira nem akarok nekik örökké tarto fajdalmat okozni, de az érzés amit most átélek semmihez sem fogható, és az lenne a legjobb ha megtenném. Egyes emberek még meg is érdmelnék. Mit tehetnék? Nagyon rosszul vagyok.
Szia!
Ingyenes hívható mindenhonnan: 116-123
Ez egy alapítvány 24 órás telefonszáma, ha épp megint öngyilkossági gondolataid lennének.... ők profik, fognak tudni segíteni.... és írj bármikor nyugodtan.
És nyugodj meg, ha a teszt a 6. napon negatív valószínüleg nincs baba, viszont a depressziód lehet hormon-probléma jele, ami miatt mondjuk ki is maradhat a menzeszed. Szóval szerintem orvost is keress fel.
És kérlek tényleg írj privátban, ha elbizonytalanodtál magadban, Te egy rendkívül értékes ember vagy, és nagyon nagy a szíved, az írásaidból ez jön át.
Gondolok Rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!