Szerintetek miért érzem illetve miért lehet az hogy egyre jobban érzem hogy "Butulok"?
Suliba jársz-e?
Nekem a diák éveim alatt jobban vágott az eszem, mert azért volt hogy napról napra kellett készülni, nem lehetett csak úgy "lenni"
Utána dolgozni kezdtem és ellustult az agyam, a munka ugyanaz amit végzek, nincs benne fejlődés(mint nagyon sok alkalmazotti munkára igaz) gondolkodni kell, de az már még sem olyan mint amikor dolgozatra készültem, vagy matekra amiből hülye voltam.
Szerintem 2-3sör, meg vagy 2 rövid 1 hétvégén vagy két hetente, nagyon nem tartozik a butítós szinthez, egy normális italozós összejövetelen ennyi úgy legurul egy egészséges nem nyámnyila embernek, hogy észre sem veszi, csak tudni kell kontrollálni a dolgot.
Egy csomó oka lehet, pl. stressz, fáradtság, kialvatlanság, vitamin- és ásványianyag-hiány, különböző betegségek...
Lazíts, pihenj és aludj eleget, szedj Omega3 zsírsavat (plusz lehet vasat és C-vitamint is, ezeket egyszerre vedd be). Mozogj rendszeresen (sport vagy legalább séta), és tornáztasd az agyadat is. Ugyanolyan, mint az izmok: ha nem tartod karban, akkor ellustul, elerőtlenedik.
Ha mindezek után egy-két hónap múlva sem lesz jobb a helyzet, akkor menj el házi orvoshoz, kérj egy teljes vérképre laborbeutalót, plusz vasszintet és TSH-t is nézessetek.
Ugyanezt tapasztalom én is. Már nem vág úgy az eszem, ahogy kellene. Régen gyorsan felfogtam mindent, mára néha a nevembem se vagyok biztos (nemvicc). Olvastam a derealizacióról/deperszonalizáció, nekem nagyon úgy tűnik, hogy ilyenem van. Kezeltetni kéne, mert megnehezíti a mindennapokat.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!