Hipochonder vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Évek óta hipochonder vagyok...sajnos nagyon megnehezíti életem és egyre rosszabb ..bármi bajom van már a dokinak sem hiszem el, mindig félek, hogy rákos vagyok és depresszióm is kezd lenni emiatt. Kérlek segítsetek hogy lehetne ebből kigyógyulni? nagyon rosszul érzem magam emiatt
2018. szept. 10. 19:11
11/13 anonim válasza:
Őket úgyse gyógyszerezik.
C vitamint kapnak meg sokszor injekcióban vizet, azért az orvos se hülye.
Csak veszik el az idejét a hipochonderek.
12/13 anonim válasza:
Nekem sokaig hasznalt egy modszer. Amikor eszrevettem valami tunetet, rogton a legrosszabbra gondoltam. Elkepzeltem, hogy mi lenne ha mas kerne tanacsot tolem, hogy mi lehet a baja. Masnak nem a legrosszabbat mondanam. Igy megnyugtattam magam, hogy akkor magammal kapcsolatban sem kell rogton a legsulyodabb betegsegre gondolni.
13/13 anonim válasza:
"Őket úgyse gyógyszerezik.
C vitamint kapnak meg sokszor injekcióban vizet, azért az orvos se hülye.
Csak veszik el az idejét a hipochonderek."
Épp ez az, az idő: az orvos se tudja minden hipochonderről egyből megállapítani, hogy az, hanem kapásból elkezdi gyógyszerezni. Csak később áll át a C-vitaminra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!